juos reikėtų pavadinti ne savaiminio įdegio kremais,o kaip nors taikliaugal ir būna kažkiek įdegio efekto,bet dar labiau zebro.
reikia mokėti lygiai paskirstyti konsistenciją,jei nori gero rezultato.rodos dove neblogi.
ilgesnius megztinius nesiok. ka as zn, tie kremai… nsmn kazkokia… puse ju is vis geltonai nuvanoja… o jei teptis tai reikia visa kuna, nes labai juokingai atrodytu pilvas rudas(arba geltonas), o rankos ir veidas baltas… man atrodo geriau soliariumas, bet seip siulyciau nenaudot tu nsmn… vasara ilgiau saulutei pabuk ir isliks iki ziemos
…geriau man pasakykit, kaip jus ta pilinga padarot ant nugaros ir kaip tolygiai issitepat ta krema ?
i soliariuma galima eiti 12kartu per metus (sako, tada beveik isnyksta rizika susirgt odos veziu), kremai- . tepa rubus ir kai kurie net smirda!
tad as vaikstau balta visa ziema, o vasarai artejant keliausiu i soliariuma
Na va paskaicius visu jusu komentarus apie savaiminio idegio kremus susidarai nuomone kad tai tikras sh… Ne ne merginos niekas nesako,kad uz 10lituku nusipirksi gera,na paskursi,bet ar ilgam ir ,kokybiskai, tikriausiai atsakymas ne. Niekada nevaiksciojau i soliariumus,ir nesinaudojau kremais,nes ir taip esu juodo gymio,bet visgi norejau pameginti. Pirmiausia expermentavau su soliariumu. Ejau 8 kartus po 2savaiciu visas tikrai grazus idegis nusiplove o ir neejau i betkoki,ejau i salona,na gal neesme kur,bet visgi nepasitikiu neaiskios kilmes soliariumais (jei blogos lempos idegt tai tu idegsi bet oda)… Toliau kazkaip apie idegio kremus negalvojau taciau dovanu nuo drauges gavau idegio krema (purskiama) rusu firmos parduotuveje kainuoja apie 45-50lt . Na ka gi pabandziau nenusivyliau tikrai geras daiktas o ir odai sveika,tas pats kaip krema,oda daro svelnesne,elastingesne ir t.t. Perskaiciau jog jei norima isgauti grazu ir tolygu idegi tepti reikia kad 2dienas ir daryti savaites pertrauka. Taip dariusi idegis buvo nuostabus ,o ir laikesi normaliai,net kai lysdavau po dusu. Taciau veidui naudojau taipogi rusu firmos veido serveteles (viena 99ct ,i pakuote ieina 10,galima pirkti atskirai). Isbandziusi taip pat netikejau savo akimis idegis labai grazus,bet atsiranda po 3h. Issilaiko savaite,na aisku jei savaites eigoje procedura kartosi issilaikys ir ilgiau. Tik naudojant tiek viena tiek kita idegio priemone butina nusiplauti rankas. Syki uzmirsau tai atrode,kad po moli kapsciausi Sekmes!