Rukymas kabakuose?

ir ka…tipo labai gerai kad nepamatysi be cigaretes? Mirkt

Kas cia gero, kad regejimas prastas Nustebęs?

Neapribot,o įrengt atskiras sales Taip Liežuvis

Gal paprasciau gera vedinima padaryt?

Jie šnekėjo apie atskiras sales… NekaltasDėl vėdinimo…-dūmų kvapas vistiek niekur nedings Ne Nekaltas

Sunkus atvejis Pavargęs

Nepergyvenk-kaip nuspręs-taip gerai TaipJei imsis tokių griežtų priemonių,kad tik lauke(o ypač žiemą Apakęs)-į jokį barą nebeisiu NeO kad jie praras daug klientų-tai faktas Taip Nekaltas

Svarbiausia, kad aduvancikas nebeis, bet gal tai ir i gera, daugiau laive bus Taip Šypsena

na…laukas ekstremalu ziema…bet galima ir be lauko tokias problemas ishsprest…suomijoj artai svedijoj kabakuose yra tokios kabinos…ateini…uzhsidarai, ir rukai…pelenus kratai i specialia “pelenine” kurios apachioj skylute i kuria viskas subyra ir ten yra apdirbama…virs kabinos, galingas siurblys brudam ishsiurbt…o baiges rukyti, nuoruka meti i ta skylute deganciu galu zhemyn…sumala, ir nelieka blogio Mirkt vo teip… taip kad, problema ishprest galima paprastai Mirkt

100% sutinku.

Aš visada su JUMIS būsiu,kad tik JŪS Laive būtumėt… Apkabinimas Flirtas Alus

Tu visada buvai mano DRAUGAS ir būsi Taip ŠypsenaKaip nesutikt,jei sakau Tiesą Nekaltas Andriuk Bučkis AlusNe pirmąkart mane apgini… Gėlė FlirtasParūkom Kietas Cha cha

Apkabinimas

Pas mus darbe sugalvojo anksčiau uždraust rūkyt Nekaltas Greitai persigalvojo-yra LR įstatymai !!!

Cia tai niex neuzdraus Kietas

Jo,bent Bangoje padūmysiu… Cha cha Kietas

Ziurek tik laivo neuzdek Mirkt

Tai kad jis dar nepastatytas-nėr ką degt Liežuvis Kietas Cha cha

Senojo, nes i dugna nugarmesim

Senąjį ar taip,ar taip sprogdinsim su dinamitu TaipBabach !!! AlusOi,bus gražu… Myliu TūsasŠviesu… Kietas Vistiek savininkui px Nekaltas Nustebęs