Rukyt ir lauke galima
Darbe negalima mums lauke rūkyt Tik rūkomajam
Svarbaiusia, kad nerukantiems nekenkiat
Na,ir nekenkiam-gi nerūkom prie vietos,kur tiek nepatenkintų Beje,l.daug rūkančių…
Tai kas kad daug?
Tai,kad kitiems netrukdom-einam l.toli,kad
Kokios kancios
Kančios Bet žinau įstatymus,ir esu rami su tom kančiom
cia kalbat kad butu “ate, ate” kabakam kur negalima rukyt… bet tai suprantat, kad jei isleistu toki istatyma, tai negalima butu rukyti visuose, o ne kai kuriuose … be to ir patys maziau rukytumet… ar visiskai nenorite sutaupyt sveikatos? juk butu sioks toks postumis i mazhiau rukyma, gal net metima rukyt…
xa xa xa xa xa
hi ha ha
Skaityk viską iš naujo,jei nesupranti,apie ką kalbam Tokio įstatymo nėra ir nebus Atsipeikėk Nebent rūkantys išeis į kitą salę-štai-visas pasiekimas
nebuk tokia tikra kad nebus…oj nebuk
man atrodo kad ir gatvese negalima New Yorke - baudikes nemazos… bet siaip as kaip nerukantys… o teisingiau nepavykes rukalius… tai man ner blogai o tai gryzhti namo ir smirdi visas rukalais tai ner malonu… ir dar kai turi alergija tokies dalykams… bet bus problema tiems kas ruko bet tai del manes… siaip netrukdo - tik kad jie ir sau ir man sweikata zaloja
ir pinigu
na…bimmer, bet pasakyk… jei butu nerukoma kabakuose, tau butu geriau … anyway, kodel zmogus nerukantis turi gadintis sveikata, kai salia taves ruko kitas zmogus. siaip ar taip, pranasesnis visada nerukantis, ir jam yra visos pirmumo teises…
Ne, as maziau nerukyciau, paprasciausiai nebevaiksciociau i kabakus. O jei noreciau sveikata pataupyt, ir be istatymu pataupyciau, o jei ne - istatymai nepades.
Na, kaip del New York, nezinau, nes nebuvau, bet butu labai keista, jei is tiesu taip, nes pvz. Londone isvis priesingai - sunkus atvejis gatveje einanti zmogu be cigaretes pamatyt, ka jau kalbet apie kazkoki uzdraudima ar baudikes…
saunu, nes vien del dumu ziema neeinu i kabakus, nemalonu, net kai zmogus pats ruko prirukytoje patalpoje sedeti nemalonu
Gatvej tai nesuziuresi, bet kabakuose apribot tai realu