Rukymas kabakuose?

Olimpiados pabaigos proga Cha cha

Yra ir dabar, ne vienas ir ne du kabakai, kur negalima viduje rūkyti. Kam labai norisi, tai gali ir į lauką išeiti Taip.

Aha TaipIr dar vasaros pabaigos proga Kietas Juk Rudenėlis ateina Myliu Tūsas Laimingas

Bet vasaros tai gaila

O ką žiemą jie pasakys? Nekaltas Ten niekas nebeis NeNa,aš dar tokų barų nemačiau… Kietas

Kad jos ir nebuvo !!!Tu matei šiemet vasarą? Nekaltas Keista… Liežuvis O Rudenėlį jau matau Myliu Niam niam

nea, as taip nenoriu Nenesu didele rukale, bet kabake prie alucio bokaliuko megstu uztraukti dumeli… nenoriu, kad uzdraustu rukyt kabakuose… nesamone…! idomu, ko musiskiai dar susigalvos… Nežinau

Ne mūsiškiuose esmė,kaip TU MANAI… Mirkt

o kad zmones turi dirbti, nesioti jum alu ir patiekalus…ir dar priedo kvepuot nuodais tai jum visishkai dzin?

Problema yra Taip

Manęs Girtas paklausk-man DZIN AR NE DZIN? Juokiasi Juokiasi Juokiasi Tūsas LiežuvisNa,gal neklausk… Cha cha Kietas

Jokių problemų-patikėk !!! Bučkis

Tai jei nepatinka toks darbas, tai galima ir nedirbt… Yra ir daug kenksmingesniu darbu.

As uz Taip manau tai tikrai gera ideja, parukyt galima ir i lauka isejus Šypsena

Teisingai !!! Pavyzdžiui,mano darbas yra kenksmingas NustebęsO ką aš galiu pakeist?Kenčia ir plaučiai(ir daugiau nei nuo rūkymo) !!!,plaukai,oda-viskas Apakęs Pretenzijų nėra kam pareikšt-niekam neįdomu Ne Nežinau

Norėtum,kad aš Tau žiemą į lauką pasiūlyčiau išeit,kai šitaip šalta? Apakęs Kanda Mirkt