Rukymas kabakuose?

ne apie vaikus kalba. o apie darbuotojus, kurie nori nenori turi uostyti rukalu dumus.

Klientas visada teisus Šypsena

Jo. reikia uždrausti… Na aišku, turi būti įrengtos spec rūkymo vietos su gera ventiliacija.

Apie jokius draudimus negali būti net kalbos NeBuvo kalbėta tik apie atskiras sales-rūkantiems ir ne TaipTodėl,kad visur,net darbovietėse,TURI būti įrengtos rūkymo vietos Kietas Jei uždraustų rūkyt-būtų žmogaus teisių pažeidimas Taip Drovus

nu tai taip…yra kabakas…prie staliuku rukyt negalima…rukyt gali tik lauke pvz

Tai gal dar narkotikų uždraudimas taip pat žmogaus teisių pažeidimas. Piktas nebesvaik… Kanda

o prie ko alaus forumas???

Ne, paprasčiausiai kabakai turėtų didelius nuostolius, nes juose nesilankytų tokie, kaip aš! Aš taip pat nemėgstu smogo, bet tam reikalinga ventiliacija, bet kadangi man alus nuo cigaretės yra neatskiriamas, taigi - nerūkomi kabakai - “atia, atia…”

dar reiketu ackiras sales padaryt Alus geriantiems Cha chanu tipo kad trezbinykams ir kitiems svolociams Šypsena pagundos nedarytu Šypsena

Taigi Alus negeriantiems yra pvz pieno baras Šypsena

nu tai ir nerukantiems yra ackiru uzeigu ŠypsenaP.S pienas fui

Kol kas nerukantys daznai kentet turi.

o kam dabar lengva? Liežuvis

Tai va. Manau nesamone butu isvis uzdraust.

Sulyginai…Skaityk atidžiai,ir nerodyk raudono snukio,supratai? Kanda Kanda Kanda

Patiko kramtyk aduvancik?

Rainmanai,nepyk Apkabinimas Cigaretės ir man susiejamos su alum… Taip Kietas

Patiko Taip Tokius ir reikia kramtyt,jei nieko nesupranta Nekaltas Aš-rūkanti Kietas ir žinau viską,kas tą liečia Šypsena

Ka tu zinai?

Skaityk aukščiau TaipUždraust niekur negali,tik suteikt rūkymo vietas visur rūkantiems Šypsena