ne apie vaikus kalba. o apie darbuotojus, kurie nori nenori turi uostyti rukalu dumus.
Klientas visada teisus
Jo. reikia uždrausti… Na aišku, turi būti įrengtos spec rūkymo vietos su gera ventiliacija.
Apie jokius draudimus negali būti net kalbos Buvo kalbėta tik apie atskiras sales-rūkantiems ir ne Todėl,kad visur,net darbovietėse,TURI būti įrengtos rūkymo vietos Jei uždraustų rūkyt-būtų žmogaus teisių pažeidimas
nu tai taip…yra kabakas…prie staliuku rukyt negalima…rukyt gali tik lauke pvz
Tai gal dar narkotikų uždraudimas taip pat žmogaus teisių pažeidimas. nebesvaik…
o prie ko alaus forumas???
Ne, paprasčiausiai kabakai turėtų didelius nuostolius, nes juose nesilankytų tokie, kaip aš! Aš taip pat nemėgstu smogo, bet tam reikalinga ventiliacija, bet kadangi man alus nuo cigaretės yra neatskiriamas, taigi - nerūkomi kabakai - “atia, atia…”
dar reiketu ackiras sales padaryt geriantiems nu tipo kad trezbinykams ir kitiems svolociams pagundos nedarytu
Taigi negeriantiems yra pvz pieno baras
nu tai ir nerukantiems yra ackiru uzeigu P.S pienas fui
Kol kas nerukantys daznai kentet turi.
o kam dabar lengva?
Tai va. Manau nesamone butu isvis uzdraust.
Sulyginai…Skaityk atidžiai,ir nerodyk raudono snukio,supratai?
Patiko kramtyk aduvancik?
Rainmanai,nepyk Cigaretės ir man susiejamos su alum…
Patiko Tokius ir reikia kramtyt,jei nieko nesupranta Aš-rūkanti ir žinau viską,kas tą liečia
Ka tu zinai?
Skaityk aukščiau Uždraust niekur negali,tik suteikt rūkymo vietas visur rūkantiems