Retro - Svajonių kompiuteris 1997

Retro - Svajonių kompiuteris 1997

Procesorius - 133 MHz, kietas diskas - 2 GB, atminties 32 MB, video - 4 MB. Tai daug uz įstaigos darbo stotį galingesnis daiktas. Kas netiki, gali pasiskaityti Minkevičiaus knygoje ,Personalinio kompiuterio ABC", 1997 m.

Temos pavadinimas nesusijes su zinute, ir visa tema yra beprasme, geriau ishtrink nereikes moderatoriam vargt ;]

pas mane toks pat lygiai kompas tik vaido plokste 8 MB Cha cha Cha cha

koks šios temos tikslas? o tu gyvendamas 1997 galvojai kad turėsi tokį kompą nei db? žinoma ne Cha cha

Temos tikslas yra sugedinti tuos, kurie turedami 2GHz procesoriuu, rekia: mano kompas silpnas!

1998 mano kompas buvo Celeron300 32MB RAM, 8MB VGA, 3GB HDD… Laimingas Kaip dabar apie tokius skaičius pagalvoji tai juokingai atrodo Šypsena

Nu nzn apie ka tuomet svajojo, bet pas mane palepej dar metosi nuo 97 metu toks stebuklas kaip PI 200, tad to varianto nepavadinchiau svajoniu kompu ŠypsenaO ir tema kazhkokia be ryshio Nekaltas

Na galime juk prisiminti senus laikus Mirkt Stai mano pirmasis naminis kompas buvo 486 80MHz, su 426MB hardu, kas tuo laiku buvo neimanomai daug ir visi stebejosi is kur as toki gavau, nezinau kiek buvo RAM, bet videshke turejo 512KB atminties. Veliau pasiupdatinau iki 1MB. Tada apie CD ir garso korta net nesvajojau. Tas visas daigtas kainavo 5000Lt (dabartiniais litais tai turbut butu kokie 10000Lt), o paskui teko sukisti dar 1000Lt, CD, garsas, video ram.

1997 metais kompas buvo kažkas unreal. Nekaltas

o as mielu noru ka nors tokio priglausciau, nes noriu routeri pakurti minimaliom islaidom, o mano pirmasis kompas per skystas butu, nes as nuo kokiu 94 metu keleta metu dirbau su 286 1mb ram video net nezinau kas ir kaip o hdd buvo net 40 mb. o kai pamaciau pentiuma pirma 166 mmx tai buvo stebuklas nerealus…

pfff…slėpkitės su savo tais kompais! kitam kambary stovi 486, 66Mhz, 24RAM, standartinis HDD ~256MB buvo. dabar jau ~500MB įdėtas. vienu metu tą 486 buvau CD-ROM’u pradžiuginęs, bet kai nusipirkau normaų PC, atėmiau ir įsidėjau pas save. o senuku vis dar labai sėkmingai naudojasi mama Kietas

Mano pirmasis buvo 286’as. 12MHz 20MB HDD video 512 berods ir ramo nepamenu kiek. Krutas kompas buvo. Norton Komanderis, paskalis ir vienas senas geras geimas Prehistorik.

nu tai ziurek ne as vienas 286 usinau, jei gerai atsimenu pas mane tai buvo apie 11 Mhz, o geimas geriausias tai buvo dune II, po to wolfenstain, ir dar turejau 3.1 winus sukises ten tokius kur nieko nebuvo nes worda tai dosini naudojau Šypsena. pasakykit kas dabar vaikam kad yra dosinis wordas tai pagalvos kad pokstas Cha cha, o as su juo tevo firmelei dar pvm saskaitas fakturas spausdinau ir uz kiekviena po 4 centus gavau, zinau kad po menesio darbo isejo 40 lt tai buvo krutai Šypsena))

myliu šitą žaidimą Myliu Myliu Myliudar ir dabar kartais pažaidžiu…net CD kažkur turiu su 300 žaidimų, kurių tarpe ir abe Prehistorik versijos yra Cha cha

As 1995 ar 1996 metais prikau Pentium MMX 166Mhz 16mb ram 1mb video cdrom x20 2gb hdd. + MOnikas delta ten kazkoks 15 coliu ir printeris deskjet 670c + kolonkes typhon kazkokios Šypsena ir visa tai apie 5000Lt. Ot kainos buwo Šypsena

Dar dešimt metų ir toks kompiuteris taps antikvaru, kaip žinome - daug vertas daigtas.

o as kai 1998 turejau pentium 266 MMX tai buvau kruciausias klasej :] ir dar 3dfx:]

Aš 1998m pradžioje turėjau pentium MMX 200MHz, 16MB RAM, 2MB video, hardas 1,59 GB… Ir 15 colių monikas.

O as nuo 1999 metu turiu 166mhz pentiuma 32ram, 3,5gb, cdrom, cd-rw, 3dfx:-D. Ir dar kankinuosi su juo bo niex naujo nesiruosia pirkt… Tureciau nors 300mhz but gerai Nekaltas