R. Pavilionis&co rinks parashus del referendumo i NATO

R. Pavilionis&co rinks parashus del referendumo i NATO

Tokia mazhyte apklausa.
Jusu elgesena, susitikus toki parashu rinkeja
a) Pasirashysiu - noriu tiesiogines demokratijos;
b) Nepasirashysiu - ash jau prabalsavau per Seimo rinkimus
c) … (jusu variantas)

nepasirashysiu - noriu tiesiogiai i NATO.
kvietimas bresta “ant” spalio,lapkriciaus kazhkur, tuo tarpu referendumas (jei ka) bus organizuojamas tik gruodyje…su tokia “politika” kvietimas gali&“nepribrest” apskritaiAš nekaltas

pasirašysiu…

Visai imanomas variantas, kad dauguma Lietuvos gyventoju butu priesAš nekaltas Taciau, ka tai pakeistu??Aš nekaltas

zlugusi akcija… lietuvoje su dabar galiojanciais ystatymais referendumo fizishkai neymanoma ygyvendinti…

Jei gerai finasuojama, tai tada visai realu… Nustebęs

Gerai Norintys nepriklausomybes turetu vienareiksmiskai pasisakyti uz NATO. Kitas klausimas yra ES. Cia tautos nuomone gali placiai issikleisti

Galbut R.Pavilionis nori atkreipti demesi i save pries prezidento rinkimus, Lietuvos usienio politikos stabilumo saskaita. As pries referenduma.

Taip, Rolandas gerokai apsikompromitavo Piktas , jo padetyje daznas gali imti kliedeti

Negi geriau kad mirtu cia, izoliuotoje, silpnoje, bejegeje salyje? Is bado ir nevilties…?

ApakęsNustebęsLiūdnaLiūdnaLiūdnaLiūdna

pasirasyciau.

pirma: nes as pries NATO ar bet koki kita karini bloka

antra: karinis blokas ipareigoja maza valstybe vykdyti didesnes inorius (su lietuva taip ir butu, bush’as sumasto pakelt reitinga, ir mastot sius amerikanus??? nevelnio Piktas)

trecia: Lietuva ekonomiskai nepajegi siuo metu skirti tiek lesu kiek
reikalauja NATO, jei istotume, tektu visiskai uzraukti (isjungti, nuzudyti, uzmusti) svietima, sveikatos apsauga, pensijas ir ect.

ketvirta: pasirasyciau, ne tox dalykas kaip stojimas i kazka yra ne 115 asilu nuosprendziui, o visu gyventoju nuomones, visose valstybese buvo referendumai, nu bent si syk nepasirodykim kaip bananu respublika…

lyg ir viskas Šypsena

Kodel? Pacifistas?

[quote]antra: karinis blokas ipareigoja maza valstybe vykdyti didesnes inorius (su lietuva taip ir butu, bush’as sumasto pakelt reitinga, ir mastot sius amerikanus??? nevelnio Piktas)
[/quote]

Kokius inorius? Prie ko chia Bushas? Smulkiau paaishkink, plz. Jei chia ta sena dainele apie lietuvius, kariaujanchius Afganistane/Irake ir t.t., tai gali nesijaudinti. Vazhiuos tik profesionalai, shauktiniai sedes chia Šypsena

[quote]trecia: Lietuva ekonomiskai nepajegi siuo metu skirti tiek lesu kiek
reikalauja NATO, jei istotume, tektu visiskai uzraukti (isjungti, nuzudyti, uzmusti) svietima, sveikatos apsauga, pensijas ir ect.
[/quote]

Zuikeli, tai gi pajegi. Skiriam mes tuos 2% nuo BVP ir tashkas. Chia lubos/siena/riba, vadink kaip nori. Shvietimas shiuo momentu gauna tiek pat ish biudzheto, kiek ir KAM. Minetas KAM dar sugebejo paremti m-las, nupirkdamas shiek tiek kompiuteriu. Kur eina visi $ Shvietime, reiktu klausti dedzhiu ten sulindusiu Liežuvis

[quote]ketvirta: pasirasyciau, ne tox dalykas kaip stojimas i kazka yra ne 115 asilu nuosprendziui, o visu gyventoju nuomones, visose valstybese buvo referendumai, nu bent si syk nepasirodykim kaip bananu respublika…
[/quote]

Ar tau neatrodo, kad per velu? Mes ten einam jau nuo 1991 metu, o referendumas tik dabar sugalvotas padaryti. Juk ne mus prasho ten istoti, o mes patys to siekiame.

P.S. Seime, berods yra 141 seimunas, o ne 115. O gal tiek trukstami 26 yra ne asilai pagal tave? Mirkt

Pasirašysiu. Manau visas tas masinis - propagandinis šurmulys, kurį buvęs Lenino Komunistinės Jaunimo Sąjungos Lietuvos TSR Centro Komiteto Propagandos ir kultūrino-masinio skyriaus vedėjas (ar sekretorius - nebeatsimenu)Linas Linkevičius - dabartinis krašto apsaugos ministras - organizuoja, nieko bendra su tikra krašto apsauga neturi. Tai tik gražus, patriotiškas būdas gauti geras babkes iš biudžeto ir politinius dividendus kokiem dviem - trim šimtam aukštų karininkų ir politikų.
Būtų juokinga klausyti apie KAM’o perkamus kompus mokyklom, jeigu nebūtų pikta. Kodėl ministerija, kuriai priklauso organizuoti krašto apsauga,rupinasi, perka kompus mokykloms? Jeigu tai ne propagandiniai triukai, tai jau tikrai alternatyvus mylejimasis su savo žmona.

Ar tik L.L. kelia “shurmuli”? Man atrodo, kad jei jis butu priesh NATO, savo poste ilgai nesedetu Aš nekaltas

[quote] Tai tik gražus, patriotiškas būdas gauti geras babkes iš biudžeto ir politinius dividendus kokiem dviem - trim šimtam aukštų karininkų ir politikų.
[/quote]

Aukshti karininkai, tai chia kurie? O politikai? Kazhkaip butu sunku ishskirti kazhkuri politika, nes didzhioji dauguma pasisako uzh NATO =)

[quote] Būtų juokinga klausyti apie KAM’o perkamus kompus mokyklom, jeigu nebūtų pikta. Kodėl ministerija, kuriai priklauso organizuoti krašto apsauga,rupinasi, perka kompus mokykloms? Jeigu tai ne propagandiniai triukai, tai jau tikrai alternatyvus mylejimasis su savo žmona.
[/quote]

Jums aishku, butu labiau patike, jei KAM butu uzhsakiusi keleta reklamu per TV, keleta papildomu stendu ir t.t.? Aš nekaltas
Kaip jie ishdryso padovanoti m-loms komp. klases reklamos tixlais?!! Ar ne taip? =)

Man jau nusibodo, but anyway, "baby one more time":
Jei ne NATO, tai …? Jusu alternatyva?

[quote]Dar man įdomu, ką galvojate apie vakar iškylusią dilemą: ar draugauti su NATO ir išduoti Amerikai jos lakūnus, ar paklausyti Europos, kuri pataria laikytis neutralumo šiuo klausimu?

[/quote]

Man irgi idomu, kaip musu diplomatai ishsisuks. Pazhiuresim ar jie ne veltui duona valgo Aš nekaltas

90h - ačiū už komentarą. Dėl kompų mokykloms: man daugiau patiktų, jeigu tuos kompus pirktų Švietimo ministerija. Jeigu KAM atsiranda atliekamų milijonų, kurių ji nesugeba įsisavinti, tai požymis, kad biudžeto planavimo ir skirstymo sistema valstybėje šlubuoja. Abejoju, ar gali aplamai, sutinkamai su Lietuvos įstatymais, KAM kaip asignavimų valdytojas panaudoti lėšas ne savo tiesioginei veiklai vykdyti. Iš šono pažiūrėti, rodos ir gražu, bet, galvojant apie institucijų funkcijas, gaunasi bordelis. Imtų, sakykim, švietimo ministerija ir padovanotų jėgeriams tanką. Į ką tai panašu?

Dėl Tarptautinio baudžiamojo teismo ir Europos - JAV nesutarimų. Vakar per "Panorama" girdėjau šnekant politologų "vierchą" - TSPMI direktorių Lopatą. Pasakė protingai, bet iš esmės nieko. Cituoju: "Ši situacija išryškins Lietuvos diplomatijos subrendimą, parodys, ar mes, tapdami NATO ir ES nariais, sugebėsime manevruoti tarp Amerikos ir Europos interesų."
Klausimas priminsiu buvo:"Kaip turėtų pasielgti Lietuvos diplomatai, priversti pasirinkti tarp Amerikos ir Europos pozicijos TBT klausimu?" Įdomu kitkas: pirmakart vieningam tautiniam chore pasigirdo disonansas - Lietuvoje pareikšta viešai, autoritetingo specialisto, kad Amerika ir ES šalys ne tokios jau vieningos šalininkės. Klausimas: ar ilgai tokiam kontekste tetrauks transatlantinė NATO? Jeigu neilgai, tai kam Lietuvai kišti į stojimo procesą apie 2mlrd. litų(tai ne mano, o JAV strateginio tyrimų centro duomenys)?

Man irgi daugiau patiktu, bet ka padarysi? Shvietimo ministerija verkiant reikia reorganizuoti, nes KAM tikrai geriau tvarkosi su jai skirtais $.

[quote] Jeigu KAM atsiranda atliekamų milijonų, kurių ji nesugeba įsisavinti, tai požymis, kad biudžeto planavimo ir skirstymo sistema valstybėje šlubuoja.
[/quote]

Manau, kad KAM skyre kazhkiek $ reklaminei NATO kampanijai ir ish tu $ ir nupirko kompiuterius. Ash buvau vienoje klaseje - visur sudeti CD apie NATO, suklijuoti lipdukai su KAM - gryna reklama, vienu zhodzhiu. Pasakysiu tik tiek - daugiau tokiu reklamu Aš nekaltas

[quote]Abejoju, ar gali aplamai, sutinkamai su Lietuvos įstatymais, KAM kaip asignavimų valdytojas panaudoti lėšas ne savo tiesioginei veiklai vykdyti. Iš šono pažiūrėti, rodos ir gražu, bet, galvojant apie institucijų funkcijas, gaunasi bordelis.
[/quote]

Jeigu tai iformino kaip reklamine kampanija, tai turbut “vsio zakonno” Aš nekaltas