“…nuo nauju metu”
Sveiki,
kadangi visi esame ivairiu iprociu silpnavales aukos, tai ganetinai daznai tu savo iprociu atsisakinejame "… nuo nauju metu".
Tai ka gi tokio idomaus planuojate keisti savyje "…nuo nauju metu"?
As tai rukyt bandysiu mest. Paskutinis kartas "…nuo vestuviu" ir ankstesni "…nuo nauju metu" buvo nesekmingi.
Bijau ir prasižiot, nes savo jau nusibodo pačiai sau savos problemos. Bet greičiausiai po visų Kalėdų ir Naujų - pradėsiu skyrybų procesą
P.S. Tikrai nenoriu veltis į ilgas diskusijas apie tai, tad būkit geri nieko neklausinėkit
As nenustatau konkretaus termino, bet siaip vis zadu eit pasportuot, i baseina paplaukiot. Tik va - tai valios neuztenka, tai tingisi, tai pavargus - vis nera laiko.
As tai kitais metais planuoju ateiti i pasimatyma su Seimos nariais
nieko nezadu keist… na nebent kalendoriu ant sienos ir ant stalo…
Nuo nauju metu pradesiu mokytis (sesija prasideda)
Dazniausiai pradedu nauja gyvenima nup pirmadienio, dazniau buna ir daugiau sansu ivykdyti pazada, nors… ai ka jau cia
aha… nugyvent da reikia iki tu naujoo metoo
o siaip, tai nezinau ka sau pasizadesiu… turbut nieko - as ir taip gerai gyvenu
o ir nereikes veliau pergyventi del neivykdytu pazadu
Tai kad tikriausiai nieko nekeisiu, nes tokiu jau LABAI BLOGU iprociu lyg ir neturiu…
O is kitos puses tai jei ka nors apsisprendziu keisti, tai keiciu ir nesieju to su kokia nors diena ar data… .
Kai pagalvoji tai… oi kiek daug noreciau keisti Bet kaip mano dede sako neprisigalvok tokiu dalyku kuriu ir Dievas pakeisti negali
na kokie jus visi saunuoliai as tai ir piniga taupysiu tabako ir olous saskaita. ir pasportuosiu gal biski, kad nuo seimyninio gyvenimo stipriai nesipusciau. ir gal tvarkingiau namus prilaikysiu. ir dar gal nuo nauju metu daugiau dirbsiu. ir i banga gal reciau eisiu nuo nauju metu. ir … ai nu zodziu vel nuo nauju metu sviesus rytojus prasides. bet nepazadu
guzikas, vienas jokas is taves jama
bet is anksto linkiu sekmes
O as nuo Nauju Metu ketinu pradeti sveika( sveikesni nei dabar) gyvenimo buda. Manau, kad eisiu pasportuoti (anksciau sportavau, bet apsileidau po vasaros), gal bandysiu derinti maisto produktus,bet nezinau kaip iseis,nes baisiai megstu skaniai pavalgyti (tik nepagalvokit,kad esu storule,nors keli nereikalingi lasinukai yra).Tai bandysiu kitaip gyventi
oi tai aciu uz sekme! man jos is tikruju labai prireiks, kai sausio pirma prabusiu visas olgogolina galva ir suprasiu, kad viskas keisis ne nuo nauju metu, o bent jau nuo sausio 2d. arba nuo dar veliau. o gal "…nuo kitu nauju metu"?
p.s. ir nedriskit po nauju manes paklausti kas pasikeite!
nemegstu buti
As tai kaip visada, po Kaledinio ir Naujametinio apsiedimo+ apsigerimo, soku ant “ryskinimo” programos ir imu derinti mityba. Kad iki to laiko, kol pradesiu vaikscioti su maikute, nutirpinti lasinuka ir isryskinti raumenuka. O per ziema auginu “mase”
JP
Nuo nauju metu mokysiuos programint, ishmoksiu, pasidarysiu kruta proglamere ir darysiu chalturas ir gerai gyvensiu
O shiaip ish tiesu. Planuoju mokytis programint, jei mokytojas iki to laiko nepasiplaus
aš nuo naujų metų irgi planuoju pradėt sveikiau gyvent… ne ta prasme kad mesiu rūkyt ar gert bo net nepradėjau
o ta, kad maitinimą savo planuoju pareguliuot… gal daugiau grūdų valgysiu
tik reiks iš kokio kaimo atsivežt
na, ir gal da plaukus pradėsiu dažyt gal
Nieko nesiruosiu keisti, “mesti”, kazko pradeti…esu patenkinta savo gyvenimu, o kai nuspresiu kazka keisti, tai ir pakeisiu ta pacia minute, nors tai ir bus niekuo neipatingas eilinis pvz.antradienio vakaras Vat iskilo klausimas, kodel dauguma meta rukyti nuo Nauju Metu, o ne “Pasaulines kovos su veziu” diena?
Nauji Metai dar nereiskia nauja gyvenima
Vis pykstu ant saves,kad kazko nepadariau ir zadu sau,kad gyvensiu tvarkingiau-cia ne apie buto tvarka kalba eina…
Apie gyvenimo buda…
Bet tik zinau,kad tai bus labai sunku…
Ir pykstu ant saves
ek…
Erode