as tai va planuoju nuo nauju metu organizmo "valyma" . visu pirma reik atsisakyti zalingu iprociu ,RUKYMO. mat, planuoju nestuma gal yra norinciu "startuoti" vienu metu ?
Mano gyvenime taip pat bus daug permainu po Naujuju Metu (kai kurios prasides dar pries Naujuosius). Bet tiek jau to. Kas liecia grynai mano asmeni, tai bandysiu eilini karta pradeti sportuoti ir nenustoti po kurio laiko. Reikia taip pat numesti truputeli antsvorio.
Kiekvienais metais sugalvoju ka darysiu arba ko nedarysiu nuo naujuju. O siais metais neturiu ka sugalvoti. Na nestuma irgi planuoju (cia paslaptis, kuria iki siol zinojom tik mes su ), tai rukyti meciau spalio gale. Taip netiketai, kad net datos neprisimenu
zinok ir mes kitu metu nebelaukiam, kaip is pradziu sumaste buvom nuo siandienos startavom jauciu, kad viena diena pavelavom, bet nieko kiek laiko jau “planuojate” ?
na po nauju metu nezadu mesti svorio ar rukyti, nors as ir nedaug rukau! nes laukia sesija, paskui prasides kazkada kursinio rasymas, paskui diplominio rasymas, ui suvargsiu! Na bendrai viena pazada turiu, tai kad eisiu organizma isvalyti ot! Tai geras dalykas, tada ir energijos daugiau ir kuno forma susinormales ir t.t.
Na kol pas pora menesiu vyksta paruosiamieji darbai(metimas rukyti, vitaminu gerimas, apsilankumai pas gydytoja ir dantista ir pan), o pradesim tai gal "…nuo naujuju"
zinau viena, kuris man pagelbejo
vis viena turbut turite koki brangu asmeni, kuris noretu, kad sio zalingo iprocio atsisakytumete, ar ne? tai susilazinkite is ko nors. as meciau metams ir tokiu budu laimejau penkis litrus dzino (o ir dabar, nors jau antri metai prabego, per siuos surukiau gal tik pakeli, ar du )
jum gal tas nelabai tinka, tai galit lazintis su antraja puse, is kokiu nemaloniu darbu. pavyzdziui antOse galetu tartis taip: ji meta ir neberuko, o kai atsidanda leliukas, tai vyriukas nakti keliasi jo migdyti
nu ar kazka panasaus
as, pries sutikdama 2000-uosius, kaip tik buvau prisiskaiciusi bridzitos dzouns, taigi ir pati prirasiau virs 20 pasizadejimu "daugiau niekada" ir "kitais metais as…". pirmieji pazadai buvo sulauzyti sausio pirmaja. pavyzdziui, toks: "daugiau niekada nebepateksiu i telika" - ir parode…
ir apskritai is tu keturiasdesimties su kapeikom pasizadejimu ispildziau tiktai du: "begiosiu bent 40 d. per metus" bei "susirasiu vaikina ir uzmegsiu romana, trunkanti ilgiau negu 2 sav." na vat ir mezgu jau du su puse metu gal visai ir neblogai