Q.Kokiu biesu maitinti AKARAS (cichlidai) (žuvys tokios)

Q.Kokiu biesu maitinti AKARAS (cichlidai) (žuvys tokios)

kad Tanganikos sraiges joms yra shiauziojantis baltymu kokteilis jau pastebejau. kad labai smagiu medzioti auksines zuveles, taip pat pastebejau.
ka jos dar be viso shito valgo.
(augalu nevalgo. tik nukanda)
kuom dar mane nustebins?

Strykt, akaros yra plesrus ciklidai pakankamai. Todel pietums auksine zuvele, neonas ar koks neciklidas ypac tinkaMirkt O jei ji ir didele, tada gali but kapaiJuokiasi Draugas nusipirko porele briliantiniu ciklazomu ir joms "ragai" nuo vieno akaros patinelio, nors dydziu naujokes net didesnes.
Isvada: neaugink su gelavandenem zuvim, maitink paprastu maistu zuvims (ar saldytu), ir dziaukis "vienintele bei nepakartojama" Juokiasi
Apkabinimas
P.s. neleisk i akvariuma mazu zuvu, nes nieko gero is to nebusMirkt

Laimingas shtai kaipLaimingas

na istiesu tai gupiju ar kokiu kitu gyvavedziu as galvoju paleisti, kad butu pastoviai racionas paildomas baltymais.

o gal tavo draugas jas kokiais pribumbasais dar maitina?
be salotu ir yprastu lesrvu ten pvz. kokiu midiju ar tipo taip?Labas

Tik nesugalvokit gyvais sert, tipo trukliais, tubifeksais - bo uzkrato gavimas tik laiko klausimas Taip

nu karta istrucyjau akvariuma. trubacnikas zaraza falshyvas buvo. as tik shaldyta duodu.
yra kas nors blogo nutike su haldytu maistu?

Kiek girdejau, tai ir su saldytu galim gauti. Serk sausu ir bus ramu.

Juokiasi

6 vytintos akarosLaimingas
visgi manau liksiu prie shaldyto maistoLaimingas
vien sausu ish ju ne kas teuzaugs. ne?

Juokauji, auga visos zuvys normalios, juk geri sausi pasarai yra subalansuoti, praturtinti reikiamais priedais ir t.t.(tik issirink tinkamus tavo rusiai).

nu cia tai variantasLaimingas
reikes paskaitinetiLaimingas

Geriausiai zuvys auga gyvu maistu seriant, bet pavojingaMirkt O as pati savo visus ciklidus seriu sausu KoKyBiSkU maistu. Ir labai gerai auga Liežuvis Idesiu kada foto savo juodadryziu ciklazomu Liežuvis

butinai butinai idekLaimingas
as teip pat pasistengsiu pasigirtiLaimingas

Laikiau ciklidus (ivairius xxxchromius ir mekio cichlozomas) ir seriau truklio lervom. Per 4 metus jokio uzkrato negavo.
Ciklidus reik sert gyvu maistu, jos visos daugiau ar maziau plesrios

as taip pat laikausi tokios nuomones.
dekui uz komentaraLabas

speju pavelavau ir tavo zuvytes jau isdvese?NekaltasPavargęs

bet ant sauso maisto jos ne taip puola kaip ant saldyto.

vakar pasibaisejau savo vienu ciklidu. jis ir taip ten visas esancias zuvis vaiko. tai jam dar to negana… ziuriu gi jis mano samukui uz uso tampo Piktas. vargsas samas net paraudonavo is pykcio. ka daryt su tokia agresyvia zuvim? nejaugi vienas budas tik lieka - pasalint ja is akvariumo. kazkaip gaila butu.

visu pirma reikejo dometis prieh isigyjant nauja gyvuna… koks jo temperamentas… o koks akvariumas pas tave… kokia temperatura ir t.t. nemanai kad reiktu surashyti shia info ir paskui klausti… ciklidai dauguma agresyvus… teritorine szuvys… yra tik ishvejanciu ish savo teritorijos o yra gainiojanciu po visa akva… reikia sleptuviu daug pridaryti kad zuvys turetu kur sleptis… speltuve spageidautinos iki pat vandens pavirshiaus… ten bus ishstumti silpnesnieji ir pateles… ;] ir vieshpataus viena zuvis stipriausia… ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

kad biesu nepamaitinsi zuwu:{

akvariuma pirkau kartu su tais ciklidais. visos jos kartu anksciau ten gyveno. tik ta balta sama nusipirkom nauja, bet kai pirkom jis gyveno kartu gal su 20 ciklidu. pardaveja sake, kad jis yra uzsigrudines. as tik norejau suzinot gal yra koks budas tas nachala ciklida apramint siek tiek, nes jis ir tuos kitus ciklidus gerai pavaiko. sleptuviu yra pakankamai irengta. o pries perkant tai, aisku, kad domejausi ka perku ir kokios tai zuvys.