programatorius

programatorius

jeigu galit patikrinkit ar cia pcb gera, pagal schema. aciu Mirkt

O tai pats negali?

as pats ir nupaisiau cia viska, ir pcb padariau, bet bijau kad klaidu gali buti.

O paziuret datasheeeta ir pavedziot pirshtuku po paveiksliuku niekaip ?

Po velniais, tai naudok programas normalias, o ne paintą…

tai as ir paisiau su tam skirta programa. tik poto su paintu darasiau kad cia ideti galeciau ir aisku butu kur kas…

vec7or as sita pcb braizydamas taip ir dariau, bet kadangi nepasiseke is pirmo kart padaryti, tai galejau klaidu privelti. todle noriu kad kas kitas paziuretu, nes man akyse viskas stovi jau…

kolegos, kam užsipuolate? kolega teisingai mąsto - svetimas klaidas paprasčiau pamatyti. ir programas ir topologijas vienas kito pasiėmę rasdavome po 20 klaidų …

lietuviskas budas bele tik su sudu zmogu sumaisyti. O ypac forumuose jis atsiskleidzia kai vienas kito nemato tai ir gali drebti i akis. Matau kad postus raso didieji elektronikos meistrai iki kuriu man dar toli, bet bukit jus zmones jei nenorit padet tai ir nerasykit nesamoniu, kaip “o tai pats negali?”, “po velniais, tai naudok programas normalias, o ne paintą…”, “o paziuret datasheeeta ir pavedziot pirshtuku po paveiksliuku niekaip ?” vienintelis Pink Panthera nors kartais ir kietai paraso kaip ir kiti, bet si kart parase tiesa. Jei naujokams nenorit padeti tai ar negeriau negaisti savo brangaus laiko ir lydmetali pasvylinti? ot tas lietuviskas solidarumas…

Ogy, o kodel mes patis tai darom, o kitiem nedaeina kad taip reikia daryt, tokiu atveju as pats pirshtu vedziociau ir tyleciau. Man jau atsibodo kiekvienam aiskint, kodel as nieko neklausau o tik atsakau, o kas pas mane klausymas nera kam atsakyt, mm ? Ir as noriu paskatint zmones daryt kazka patiem o ne daryt uz juos. Jo ir as nelietuvis Nekaltas

VEC7OR tau autorius arba as tikrai nepades, o tu mums manau galetum, tik matai uz tai niekas pinigu nemoka. Pats esu zalias ir dundukas elektronikoje, pats visko ieskau ir gylinuosi, o jei ir ko nerandu ar neisiaiskinu neklausiu vien del to kad pareina tokia kruva pamokslavimu ir tipo pamokymu. O tas darymas paciam kartais labai brangiai atseina

aciu ogyz, Pink Panthera. To VEC7OR. manau nieko nedarymas tai ir yra nieko nedarymas. nori pasakyt kad as nieko nedariau? ta pcb pavyko nubraizyti tik is antro karto, nes as elektronikoje net toks asas kaip tu. manau as paprasiau tik vieno mazo dalyko, o beto ir schema nedidute, neprasiau gi pcb nubraizyt ar visko sulituot.

Vat man idomu, jus nors vienas bande daryt ta ka as jum sakiau ? P.S. Atrodo gerai, jei bijai kad neveiks, statyk mikre i kaladele, mikre imk originalia, jos tikrai gerai veikia. Ir as tavo vietoj daryciau LPT proggeri.

taip as vedziojau su pirstu, bet svetimas klaidas lengiau pastebeti, todel bijau, kad padarius neveiks. Pas mane lpt uzimtas, o ji uzime printeris. todel ir nenoriu daryti lpt. darau com nes jis laisvas, pirma kart naudosiu. o kiekviena kart programuojant ensinori lysti po stalu, isjungti priteri ir ijungti programatoriu. Ps. VEC7OR aciu kad uzmetei aki i pcb Mirkt

Kam tau ta esdinta plokste reikalinga programatoriui. Paimk skyleta plokste ir per pusvalandi susirink. Kol tu cia zaidi su ta plokste, programuotum jau. Nepriimk asmeniskai.

as kaskaip nemegstu tu ploksteliu, gal ir greiciau, bet… nzn. taip iprates Juokiasio beto su jom lengviau padaryti klaidu. o tokia isesdinta pcb ir grazesne Laimingas

Einstein zmogus bandydamas ismoksta vis kazko naujo kita kart reikes esdint plokste jau zinos uz kurio galo griebtis ŠypsenaSeip man asmeniskai programatorius labiau patinka per com, negaleciau argumentuoti kodel, bet prie sirdies labiau limpa Šypsena nors per lpt butu pigiau manau ir maziau vaznios.

siaip pcb as nepirma kart darau. o del pcb tai man taspats, nezinau kodel bet man patinka ir tiek Cha cha

Pasikartosiu apie normalų softą. Vargsti čia su kažkokia tais programa perpaišinėdamas po kelis kartus ir dar bijai, kad gali būti klaidų… Kuo tau netinka EAGLE? Nekaltas Juk ten sumetei greitai schemutę, konvertavai į PCB ir net negali būti klaidos, nes programa tiesiog neleis jungti kur nepriklauso. Galėsi vedžioti tuos savo takelius praktiškai negalvodamas. O ir painto nebereikės - ten labai puikiai matysis komponentai. ogyz & pantera, ant kitų varot, o patys elgiatės tikrai ne geriau Blogai