programatorius

circuit ant nieko as nevarau, pasakiau savo nuomone kaip man pasirode, o varit ir negaleciau kai mano zinios lyginant su kai kuriais ant kuriu atseit “varau” ne sudilusio skatiko nevertos. Jei tau mano nuomone nepatiko galesiu kitakart sau pasilaikyti man nuo to nei geriau nei blogiau, o ir bereikalingo posto nebus.

circuit. taip, normalaus softo man reiktu. tiesa sakant as ji turiu. turiu ta eagle. dabar braizau su expressPCB, nes ten viskas labai aiksu ir paprasta. Taip, reiktu man ismokt su eagle, bet nera laiko. Zinoma kai moki paprasta, bet kai nemoki tai atrodo neiveikiama. reiks kada prisest perksiatyt visus help, turtorialus ir pasimokint su eagle.

Na nėra ten taip jau sudėtinga. Pats pramokau gal per porą dienų. O šiaip, pas save servuke sukūriau vaizdinių pamokėlių skyrelį. Kol kas ten tik viena pamokėlė, bet laikas nuo laiko įmesiu daugiau. Tikiuosi, kam nors pravers.ftp.circuit.lt/index.php?dir=elektronika%2FMokomoji+medziaga%2F

labai jau letai siuncia kaskotai…

Aqmas, pabandyk Sprint Layout, tikrai patogesnis uz Eagle paprastesniam projektam.

Nu blia, jei jau tokiam š… žadi pridaryt klaidų, tai ką kalbėt apie rimtą projektą? Gėdos turėtum…