Tai Melbourne tik vienas ir yra, jaučiu …
Va dar ką atradau, kad kai kuriems, kurie darėsi horoskopą, buvo pasakyta nesnuglinti kurį laiką, o tada ir atsirado tie niežai. Aš irgi dariausi horoskopą … bet gal tai tiesiog perspėjimas, kad jau greit tau bus šakės, nors ir nesnuglinsi
kas tas snuglinimas?
ishleydaw katik singla
energijos antpludis ish kart iki 38% pakilo
5 min. greitukas arba mylėjimasis… bet greičiausiai ir nuo bučinio jau galima apsikrėsti
dL rašė:
Sk8erGirl rašė:
dL rašė:
Va dar ką atradau, kad kai kuriems, kurie darėsi horoskopą, buvo pasakyta nesnuglinti kurį laiką, o tada ir atsirado tie niežai. Aš irgi dariausi horoskopą … bet gal tai tiesiog perspėjimas, kad jau greit tau bus šakės, nors ir nesnuglinsikas tas snuglinimas?
5 min. greitukas arba mylėjimasis… bet greičiausiai ir nuo bučinio jau galima apsikrėsti
ayshku… tay kiek wayku turi?
Turiu du ir vienas pakeliuj
dL rašė:
Turiu du ir vienas pakeliuj
sweykinu
dL rašė:
Va dar ką atradau, kad kai kuriems, kurie darėsi horoskopą, buvo pasakyta nesnuglinti kurį laiką, o tada ir atsirado tie niežai. Aš irgi dariausi horoskopą … bet gal tai tiesiog perspėjimas, kad jau greit tau bus šakės, nors ir nesnuglinsi
O dar ir galima darytis horoskopą?
Kažkaip nežinojau…
ech kaip nepasiseke… atvariau i berlyna koncertuoti, nusvilpe mano vieninteli mikrofona… isejau i scena be mikrofono [nebuvau on tuo metu] ir prastas koncertas isejo
BlackNight rašė:
dL rašė:
Va dar ką atradau, kad kai kuriems, kurie darėsi horoskopą, buvo pasakyta nesnuglinti kurį laiką, o tada ir atsirado tie niežai. Aš irgi dariausi horoskopą … bet gal tai tiesiog perspėjimas, kad jau greit tau bus šakės, nors ir nesnuglinsiO dar ir galima darytis horoskopą?
Kažkaip nežinojau…
galima smagus dalykas… parašo, kad turėčiau įsigyti pvz aptemptas kelnes. . o po kelių dienų sužinau, kad mano kelnės patiko aukštam tamsiam nepažįstamajam. Ir tada lyg ir nuotaika pakyla
Kai susirgau, tai nebeišeina pasidaryt horoskopo
GeSa rašė:
ech kaip nepasiseke… atvariau i berlyna koncertuoti, nusvilpe mano vieninteli mikrofona… isejau i scena be mikrofono [nebuvau on tuo metu] ir prastas koncertas isejo
Instrumentus ir šiaip vertingesnius daiktus geriau laikyti mašinoj…
dL rašė:
galima smagus dalykas… parašo, kad turėčiau įsigyti pvz aptemptas kelnes. . o po kelių dienų sužinau, kad mano kelnės patiko aukštam tamsiam nepažįstamajam. Ir tada lyg ir nuotaika pakyla
Kai susirgau, tai nebeišeina pasidaryt horoskopo
Kur čia jį galima pasidaryt?
popomundo po 7 dienu walentino diena
kiek dajnu rejkia turet kad geleciaw surengt konca?
weplaa rašė:
kiek dajnu rejkia turet kad geleciaw surengt konca?
mazeusey tris.
bt as turejaw 9 ir atsawke konca tp turiu per mazaj dajnu
weplaa rašė:
bt as turejaw 9 ir atsawke konca tp turiu per mazaj dajnu
Gal atšaukimo priežastys buvo visai kitos? Gal ne to žanro klube koncertą užsisakei?
arba to klubo savininkui neytiko daynos.
O tu jas y repertuara ytrawkej?
joa… grupes repearture buwo tos 9… o ir zanras buwo tinkamas
nu tada nežinau.
aš katik pasakiau kalbą…
Aš pasakiau kalbą. Rezultatas - solidus.