Popmundo - virtuali muzikos industrija.

be darbo ir grojimo gatweje kokie dar budaj gawt pinigu??? ???

ish koncu kazkiek , poto darba susirask. bet alga moka tik penktadieneys.

wa dar… kj pakwiecia y pasimatyma… kajp sutikt? ar tiesiog atejt rejkemu lajku? ???Nežinau

Veikėjas (tavo) -> santykiai . ir viršuje bus sutikti/atmesti.

Įgūdis Astrologija + Zodiakas (daiktas) Šypsena

Jūs pirmą žinutę skaitėt?

Chebra, jei nesunku, ignoruokim beraščius.

Ačiū Cha cha

nu tj bln… jejgu pwz as tajp ypratus tj db man cia del wienos temos pratintis rasyt kajp kiti? kox skirtumas kokias rajdes nawdoju? tp tu gal neyskajtaj? ???Nekaltas

internetis paaugliškas žargonas Cha cha atmenu, prieš kažkiek metelių ir man buvo užplaukę … gerai, kad trumpam Šypsena

Na jeigu jau offtopik’as, tai ir aš anksčiau taip rašydavau … išaugama manau. O taip rašantiems galėčiau pasakyti kelis dalykus:

1. Tai parodo, kad jūs negerbiate kitų skaitančiųjų. Mes tikrai suprantame ką Jūs rašote, bet skaitymo laikas tikrai pailgėja + labai neestetiškai atrodo.
  2. Darote blogiau tik sau. Nes atprantate nuo normalios rašysenos, darote daugiau gramatinių klaidų, jums sunku greitai spausdinti tekstus su normaliom raidėm (pvz kai reikia mokyklai) Cha cha
  3. Su tokia rašysena iš karto išsiduodate dėl savo amžiaus Šypsena

Jau buvau čia pasireiškęs, bet nepasirašiau, kad priimtumėt Cha cha Klaidos ištaisymas:

ScReaMaS, Cab Boutall (London), "The Motivated" (Modern Rock)

tai pvz atprask. as dar baisiau rasiau ir dabar vel normaliai rasau Apkabinimas

Normaliai yra lietuviškai, su lietuviškomis raidėmis Liežuvis

Gerai , sere! Aš rašau jau ir su lietuviškomis raidėmis

Grįžtam prie temos.
Mano veikėjas peršalo. kaip jį gyditi?

Praeis pats per porą dienų. Eik namo, rest’ink - turėtų praeit greičiau.

ačiū. o ten jei eis repetuot tai nieko? ar reik viska atšaukt?

Nieko nereikia atšaukt. Gali veikt ką nori - peršalimas praeis pats per 2-3 dienas. Tik neinteractink su kitais veikėjais, kad neplistų liga.

joa pastebejau. kazkas mane buvo uzkalbines tai irgi persalo xDD

[quote]Daivutia, Carmen Montoro (Barcelona), "Orange globe" (WElectronica)
[/quote]

Proglamer ištaisyk Mirkt

Kaip gali būti, kad kai idejau dominuojančius instrumentus, dingo dainos tekstas??? Tai dabar originalumas idealus, o tekstas silpnas Šypsena