“Solidarumas”
ta as seniai zinau,pas mane repertuare atrinktos dainos nuo 30% populiarumo,geltonos,ir jas intensyviai repetuoju kaip ir savo parasyta daina
57 US$ (Rasų Kapinės)
914 US$ (Blindos Plentvoliai)
kol kas tiek,penktadieny dar daugiau is stroikiu bus pinigu tai ~1100$ bus(blindos plentvoliuose pradejau dirbti sekmadieny)
kaip kitiems karjera klostosi?
Alma dirba kaip Padavėjas. Alma darbovietė yra Klubas Zantetsuken (Los Angeles). Alma per savaitę uždirba 1 000 US$.
Šią savaitę jūs jau uždirbote:
357 US$ (Zantetsuken)
neper gerewsey… pala o gal ymanoma turer kelis darbus?
nusiunciaw komiksa y laykrashty. reyk per google koky susirast straypsny apie kanors ir tik perashyt kad cia popomundo pasawlyje tipo wyksta.
As Dailide (Blindos Plentvoliai),uzdirbu 1600$ per savaite,per 2 darbus neimanoma
rasyt straipsnius apsimoka,gaunami taskai+$
daina as viena sukures,sukuriau 27 diena,kita bus 30 diena,zodziai jau zinomi,stengiuos kurt originalius tekstus o ne “bla bla bla”,reik 3 dienu atstuma tarp dainu silaikyt,po to daina po koncertus istampyt,iki 100% atrepetuosiu,taip pat su antra ir singla leisiu,gimstanti nauja Latino zvaigzdute aka Enrique Iglesias
Bet pagal klasifikavima,kiekvienas koncertas vis geresnis,tai pagal viska iseina,kad jei nekoncertuosi busi populeresnis negu,kad koncertuosi?,ir kazkaip netikiu,kad 650 Latino grupiu geresnius uz mane koncertus daro
Prieš kelias savaites interaktinau su tokiu Mangan’u, ir nepastebėjau kad jis buvo apsirgęs niežais. O dabar ir aš susirgau o dar žiauriau, kad ir laukiuosi … tai nežinau, kaip su gydymu bus
Labai nutolau nuo vyro ir vaikų, nes baisu apkrėst … jei jie dar anksčiau nespėjo apsikrėsti, kai dar aš nesirgau…