Popmundo - virtuali muzikos industrija.

“Solidarumas”
ta as seniai zinau,pas mane repertuare atrinktos dainos nuo 30% populiarumo,geltonosŠypsena,ir jas intensyviai repetuoju kaip ir savo parasyta dainaŠypsena
57 US$ (Rasų Kapinės)
914 US$ (Blindos Plentvoliai)
kol kas tiek,penktadieny dar daugiau is stroikiu bus pinigu tai ~1100$ bus(blindos plentvoliuose pradejau dirbti sekmadieny)
kaip kitiems karjera klostosi?

Alma dirba kaip Padavėjas. Alma darbovietė yra Klubas Zantetsuken (Los Angeles). Alma per savaitę uždirba 1 000 US$.
Šią savaitę jūs jau uždirbote:
357 US$ (Zantetsuken)

neper gerewsey… pala o gal ymanoma turer kelis darbus? Valio
nusiunciaw komiksa y laykrashty. reyk per google koky susirast straypsny apie kanors ir tik perashyt kad cia popomundo pasawlyje tipo wyksta.

4daynas jaw yrashiaw. xD
o sheyp esu 6 sukurus ^^

As Dailide (Blindos Plentvoliai),uzdirbu 1600$ per savaiteŠypsena,per 2 darbus neimanoma
rasyt straipsnius apsimoka,gaunami taskai+$
daina as viena sukures,sukuriau 27 diena,kita bus 30 diena,zodziai jau zinomi,stengiuos kurt originalius tekstus o ne “bla bla bla”Šypsena,reik 3 dienu atstuma tarp dainu silaikyt,po to daina po koncertus istampyt,iki 100% atrepetuosiu,taip pat su antra ir singla leisiuŠypsena,gimstanti nauja Latino zvaigzdute aka Enrique IglesiasJuokiasi

Kam tos pertrawkos kas 3dienas? Ash uzsikeliaw wisas daynas po 100% teksto ir skambesio. Db bishki pailsesiu nuo daynu kurimo.

Kokybe,kiek skaiciau,geresne

Jei nedarysit pertrakų,dainos išeis labai labai blogos kaip naujokams Cha cha

nu oukey. jaw pradejaw ir ash daryt pertrawkas Juokiasi

nusipirkaw gitara , knyga ir dar liko pinigu ^^

• ishmokaw du ygudzius

Nesuprantu as tu topu… vakar buvau 222 vietoje,syrit 648Apakęs

o ash po bishki kylu ^^
o kur rast policija kad pazymet dayktus?

O ko tu tikiesi, kai koncai tavo kraupus [3], apgailėtinas [2], katastrofiškas [1] ? Cha cha

Miestas > Visuomeninės paslaugos > …

parashiaw straypsni Cha cha
kazkokia nesamone sumaliaw apie nesawgius pastatus, kad betkada gali sugriut ir uzmusht zmones Drovus
tikiuosi ishspawsdins xDD

Jei parašei taip, kaip parašei šią žinutę, žiūrėk, kad į belengę neuždarytų Juokiasi

nea. rashiaw anglishkay wiska nes y los andzelo siunciu laykrashty. o ten kiek zinaw nemoka lietuwiu k. xDDD

Bet pagal klasifikavima,kiekvienas koncertas vis geresnisMirkt,tai pagal viska iseina,kad jei nekoncertuosi busi populeresnis negu,kad koncertuosi?Kvankt?,ir kazkaip netikiu,kad 650 Latino grupiu geresnius uz mane koncertus daroŠypsena

Prieš kelias savaites interaktinau su tokiu Mangan’u, ir nepastebėjau kad jis buvo apsirgęs niežais. O dabar ir aš susirgau Liūdnas o dar žiauriau, kad ir laukiuosi … tai nežinau, kaip su gydymu bus Nustebęs
Labai nutolau nuo vyro ir vaikų, nes baisu apkrėst … jei jie dar anksčiau nespėjo apsikrėsti, kai dar aš nesirgau…

o ash tikiu Taip
ne wien tik tu tobuleji Vau!

Susirask gydytoją kokį.

Radau vieną gydytoją Melbourne ir parašiau jam jau vakar, tik kad neatrašo Nustebęs

tay wisiem gydytojam ish eyles rashyk. gal kox atrashys Angelas