ishsiunciaw layshkus klubu ownerems kad sumazintu kaynas
ir jie dar neperskayte
2.priesh ketures dienas tik uzsireginaw ir nieko nespejaw dar nuweykt. db pagrinde tik kuriu daynas ir lawkiu algos kad gitara nusipirkcew , nes turiu tik mikrafa
per atostogas atostogawju tay del to mazay prie pc bunu ir mazay menedzery
Nereikia jokių bilietų pirkt. Ir dar vieno dalykas, kurio nesuprantu, tai kokio b taip skubėt daryt koncus? Pirmiausiai nusipirk instrumentą, pasikelk būtinus jam skill’us. Parašyk porą dainų, tada susidėk repertuarą ir eik koncertuot. Vistiek per tuos koncus gerų įvertinimų negausi.
O nuo ko priklauso,kad atlikejas nepamirstu instrumentu ir mikrofono i scena atsinesti?
dabar prisikosiau daug stiliaus Latino muzikos ir svieciuos,tik kai kuriu sub zanru niekaip nerandu,matyt su klaidom ten parasyti=)
P.S: nzn del ko Latina grupe kuriau siaip man patinka system of the down stiliaus muzika
Rimtai patari?,et kur as desiuos,zinau,kad Latino vienas nepopuliariausiu stiliu popomundo,bet pasirinkes kita skila nei i rimtesne grupe isoksiu,be to tektu savo grupele ardyti…m…nzn
Mano vienos dainos skambesys 94% o tekstas 90%,jau gal bandyt kista ja i repertuara ir is jos daryt singla? ar tobulint iki 100%?
Grupe yra,tik joje vienas tunau,galvosiu siandien ka daryti,gal koks pm ateis su viliojanciu pasiulymu
Siandien ponui Linui Dementevui buvo sekminga diena,smagiai atsvente naujus,paleido fejerverka ir iki 100% nuotaika uzsikele,daug smagiau jam eisis kurti muzika kuriai liko tik 6% patobulint skambesy+parase savo pirmaji straipsni,taskai+250$,pravers,jau mastau nauja straipsni,gan smagiai tobuleja zmogiukas,dar sekmadieny alga 1600$ tai iseis pora repeticiju,gitara ir gal dar kokia knyga
Algos penktadieniais būna. Sekmadieniais - patirties taškai. O iš $1600 vargiai nusipirksi gitarą ir knygą, nebent iš second hand’o O straipsnyje klaidų krūva Nelabai suprantu, ką redaktorius veikia?
aisku,na as naujoje darbovieteje sekmadieny pradejau dirbt,tai galvojau po savaites duos
taskus dar newbie gaunu:p,po kiekvieno update
mm,gal ir yra klaidu,bet svarbiausia pati straipsnio mintis:p
gitara maciau uz 850$,mikrofona jau turiu,o mane dominancia knyga uz 1200$ maciau:p
P.S: mano buves grupes narys ikure kita Latino grupe,bus konkurencija