hmm,gal ir idomiau,busiu guru retos muzikos,populiarinsiu latino,issukis
bet tobulindamas savo skila negalesiu kurti muzikos:/,norejau savo busima hita paruost 100%…
dabar aktyviai stebiu savo nariu tobulejimas,na ju stars didesnis uz mano
Beja,proglamer,pamirsai updatint bites+ vartotoju,kurie losia popomundo sarasiuka, as Linas Dementevas grupe “MoveYourBody”
galvoju savo ta skila tobulinsiu nuo ryt,o kol kas iki sausio 3,minimum po Vilniu koncertuosiu,kruva koncertu turiu,toliau galvoju apie Maskvos ir Berlyno Latino klubus,po truputy bandysiu rinka uzkairuati koveriais,nes savo dainos,kol pakankamai neistobulinsiu,nekisiu
Beja butu malonu ka nors imokti is labiau patyrusiu Popomundo veikeju,ieskau mokytojo!
ir tave su kaledom
ech, Satyras,Linas Dementevas(Vilnius),MoveYourBody"(Latino)
Beja,del ko kai kuriuose klubuose neina uzsakyti koncerto,net tokios opcijos nera,pvz Maskvoje be problemu o Berlyne neina,tenka laiskus rasyt,ir nesuprantu kitu uzsispyrimo nemazint bilietu kainos,pamazintu tau zmoniu susirinktu,abipuse nauda…
http://www230.popomundo.com/common/Bookings.asp?ArtistID=102485
susideliojau savo tvarkarasty iki sausio 8 dienos,po truputy bandau ilyst ir i kitu saliu klubus,po sausio 8 dienos noreciau nulekt i Dubrovniko o ypac Berlyno Latino club,is europors latin klubu stipriausiai man atrodo,bet deja neina uzsisakyt koncerto ten:/
parasiau jam laiska,bet gana daug yra neaktyviu CEO,taip pat pastebejau,kad Maskvoje nemazai sugriuvusiu klubu,miega chebra
Beja gaila,kad savo stiliaus jokiu konkusu-festivaliu nemaciau,o i kitus nesivercia mano grupes nieks kviest:p
Sorry, we wont accept any new shows on the club as we’re going to shut it down.
Tokia zinute is Berlyno Latino klubo savininko,m…da,tuoj is viso rinkos nebeliks…galesiu but underground atlikejas
Taip kaip tu su kitu bendrauji, taip ir kitas su tavim bendraus. Jei dėl pradžioje mažokai esančių opcijų, tai jų padaugės, jei bendravimas bus abipusis.
Koncertuosi tusciom salem
atleidau visus savo muzikantus,kol kas pabusiu veinas ir iskart tarp Latino grupiu soktelejau is 649 i 222 vieta,tarp LT Latino atlikeju 15 esu,LT publokoje zvaigzdute ir gerbiamas jau
Nusipirkau Mokrofona,gal jau nebesakys,kad i scena neatsinesu
Ir fejerverka nusipirkau Naujieji siandien tikiuosi issaus ir pasitusim zmogiukas
Niekas neateis į tavo koncertus. Užsakei kiekvienai dienai, net iki pačio pirmo koncerto nepalikai jokio tarpo, nepasikalbėjai su klubų CEO, kad sumažintų kainas, grupės populiarumo nerasta, pačios Star Quality irgi nėr
po poros dienu savo kurybos daina itrauksiu i repertuara,jau skambesys 94%,dabar teksta tobulinu,ziuresiu kas gausis
taip pat pleciu pazintis,susibendravau su top 1 Latino grupes atlikeja