Popmundo - virtuali muzikos industrija.

O tai ko tu tikiesi, kai Latin atlikėjų yra 669, o HM - 4929. Kokia paklausa, tokia ir pasiūla.

Sudaro didelę reikšmę.

Priorities & Skills > Pažymi skill’ą, “Career Mission:” nustatai “Improve skill” > OK

hmm,gal ir idomiau,busiu guru retos muzikos,populiarinsiu latino,issukisŠypsena
bet tobulindamas savo skila negalesiu kurti muzikos:/,norejau savo busima hita paruost 100%…
dabar aktyviai stebiu savo nariu tobulejimas,na ju stars didesnis uz manoPavargęs

Beja,proglamer,pamirsai updatint bites+ vartotoju,kurie losia popomundo sarasiukaŠypsena, as Linas Dementevas grupe “MoveYourBody”Šypsena
galvoju savo ta skila tobulinsiu nuo ryt,o kol kas iki sausio 3,minimum po Vilniu koncertuosiu,kruva koncertu turiu,toliau galvoju apie Maskvos ir Berlyno Latino klubus,po truputy bandysiu rinka uzkairuati koveriaisŠypsena,nes savo dainos,kol pakankamai neistobulinsiu,nekisiuŠypsena
Beja butu malonu ka nors imokti is labiau patyrusiu Popomundo veikejuŠypsena,ieskau mokytojo!Šypsena

Nieko aš nepamiršau… Kai parašysi aprašymą taip, kaip priklauso, tai ir įdėsiu Liežuvis

Blin 3 karta rasauŠypsena
Satyras- Linas Dementevas
gyvenu Vilniuje
Grupe-MoveYourBody
stilius-Latino

Parašyk ir 4… Taip, kaip parašyti visi pimojoje žinutėje.

tay tuo paciu ir mano updeytink nicka xDD
Sk8erGirl, Alma Maloney(Los Angeles), "Hardly Breathe"(rock)

EDIT: Su KAledom!

ir tave su kaledom
ech, Satyras,Linas Dementevas(Vilnius),MoveYourBody"(Latino)
Beja,del ko kai kuriuose klubuose neina uzsakyti koncerto,net tokios opcijos nera,pvz Maskvoje be problemu o Berlyne neina,tenka laiskus rasytŠypsena,ir nesuprantu kitu uzsispyrimo nemazint bilietu kainos,pamazintu tau zmoniu susirinktu,abipuse nauda…

ir mane ir mane Labas

dL, Adèle Remion, (Paris), "The Vines", (Rock)

http://www230.popomundo.com/common/Bookings.asp?ArtistID=102485
susideliojau savo tvarkarasty iki sausio 8 dienosŠypsena,po truputy bandau ilyst ir i kitu saliu klubus,po sausio 8 dienos noreciau nulekt i Dubrovniko o ypac Berlyno Latino club,is europors latin klubu stipriausiai man atrodo,bet deja neina uzsisakyt koncerto ten:/

Prašyk CEO ar savininko, kad pakviestų.

parasiau jam laiska,bet gana daug yra neaktyviu CEO,taip pat pastebejau,kad Maskvoje nemazai sugriuvusiu klubu,miega chebraŠypsena
Beja gaila,kad savo stiliaus jokiu konkusu-festivaliu nemaciau,o i kitus nesivercia mano grupes nieks kviest:p

Sorry, we wont accept any new shows on the club as we’re going to shut it down.
Tokia zinute is Berlyno Latino klubo savininko,m…da,tuoj is viso rinkos nebeliks…galesiu but underground atlikejasMirkt

wel yra kalwsimas Nežinau kajp bendrawt? pwz pasiswejkini ir kajp tolaiw? kajp kitas asmuo gali atsakyt? ???

Taip kaip tu su kitu bendrauji, taip ir kitas su tavim bendraus. Jei dėl pradžioje mažokai esančių opcijų, tai jų padaugės, jei bendravimas bus abipusis.

o jejgu kitas asmuo atsako tj kazkokia lentele ismeta? Nežinau

ash likusiam menesiui susideliojaw
http://www230.popomundo.com/common/Performances.asp?action=ComingPerfo
rmances&ArtistID=102310

reyks labiaw y twarkarashty ziuret nes netycia tuo paciu metu uzsakiaw studijoje layka ir konca tay y konca neatwykaw xDDD
ciuju mano fanay net apsidzewge kad atgawo pinigus uz bilietus ir nereykejo eyt y mano pasirodyma

Koncertuosi tusciom salemŠypsena
atleidau visus savo muzikantus,kol kas pabusiu veinas ir iskart tarp Latino grupiu soktelejau is 649 i 222 vietaŠypsena,tarp LT Latino atlikeju 15 esu,LT publokoje zvaigzdute ir gerbiamas jauŠypsena
Nusipirkau Mokrofona,gal jau nebesakys,kad i scena neatsinesuŠypsena
Ir fejerverka nusipirkau Naujieji siandien tikiuosi issaus ir pasitusim zmogiukasŠypsena

Niekas neateis į tavo koncertus. Užsakei kiekvienai dienai, net iki pačio pirmo koncerto nepalikai jokio tarpo, nepasikalbėjai su klubų CEO, kad sumažintų kainas, grupės populiarumo nerasta, pačios Star Quality irgi nėr Mirkt

po poros dienu savo kurybos daina itrauksiu i repertuara,jau skambesys 94%,dabar teksta tobulinu,ziuresiu kas gausisMirkt
taip pat pleciu pazintis,susibendravau su top 1 Latino grupes atlikejaŠypsena