Pokalbiai ape maista ir ne tik. VER.2

Jebal, kaunuskes beveik visos leduku padengtos, nxPiktas

nu taigi sansonas bl taigi pacuku ale kietuoliu turemsciku muzikaTaipseip jei rimtai tai kodel jei geras ruskas gabalas nepaklausytNekaltasvien delto kad ruskasNekaltasvo katik pusvalandi rusiskai prie savo tvoros prakalbejau su kaimynuNekaltasatvaziaves jis su lietuve zmona pries kokius 8 metus is kazakstano i lietuvaNekaltassupranta jis dauguna lietuviskai bet kai pradeda kalbet tai nx as geriau jau tada rusiskaiNekaltas

matyt ne su tais bliambanais buvaiNeten aisku prapoina slabotke gal ir dabar klauso Taip

pasiskaityk mano posta sporte pamatysi kad ir lietuvoj netgi artimoj aBlinkoj nxnnx kokiu yrUfff jau turbut esu rases mano nuotykius salcinykuose kaip alu pirkau Nekaltasne???galiu dar kart aBrasytJuokiasi

GeraiJuokiasiJuokiasi

ka aCibodo gatavam po krumu miegotNekaltasJuokiasiApkabinimas

kai pabaidziau serne su serniukais, vienas durnelis uzstrigo karklynej, kai bego kiaule atgal irgi ziurejau i koki medi cia lipt, bet gerai kad tas issikapste ir dejo i kojas, tai ta apsisuko ir paskui jiJuokiasi

nestumk, normalus druzokai lapiukai yra

bb te recidyvistai - lape nei taves nei wialnio nesuede Blogai

A dar kazkada pavilny pas draugeli sode besedkoj buchali, nu ir as ir nakvojau po dviem kaldrom toj besedkoj, nes dar ne ziema buvo, toks ruduo velyvas, man px kai prates. Tai viena ryta atmerkiu akis, o ant stalo lape sedi ir ziuri i mane.
Kas buvo like visus saslykus ir zakuske suede. Ciuju mane suest norejo!
Jybal as tuos misko zverialius bled- visi jie recidivistai.

tevas su bratkiu miske i medi lipo kai ant sernes uzsirove Cha cha

As nzn, nemaciau serniuku. Nuo kalno leidausi, ir is misko sastelejo link manes. As aisku mint kiek eina- px salia bego.Cha cha Nu ir i miska vel nubego.
Kiek su dvirka miske nuo kalno… Ant kokiu 35-40km/ tikrai gali isimint. Tai sernui tai px…Cha cha
p.s. a i pasturgali neziurejau jam- gal ir sherne buvo.Juokiasi

Vytis ir but agresivi gali kiek pasakojo serne jei susitinki su mazais serniukais einant.

bbyyybyyy ten…
manes pacio praeita vasara vos nesuede.
su dvirka variau, tai vijosi miske. bbz kokiais greiciais jie lakstoJuokiasiJuokiasiJuokiasi

kaime acimenu kad bulviu neisknistu lauko gale padangas ir siferi degindavo Cha cha

varysiu siandien tvarkyt ka shyrnaj iskniseUfff

naktibliadai varysi pazet ?

https://www.delfi.lt/letena/mano-letena/i-kauna-atkeliauja-juru-kiauly
ciu-paroda.d?id=89668913

Nu supratau. Nusipirkau siandien ta carp firmos ale tipo, paziurejau, visai zjbs ir patogu ir kedute padarius sedetGerai ir dajungus gala lova visai nieko gaunasi.Laimingas

Grigiske tu grigiske, prie gelezako kazkur link santariskiu veiksmas buvo…

Taip nu ir dar tarp taxioru…