kaimyne (dabar jau ) kai vistas laike tai ne karta maciau kaip vakarop lapiukas atbindzendavo paupiu ir po mano langais trynesi- sedziu prie vitrininio lango tai prabego taip per metra net nekreipdamas demesio. Zmona irgi mate ne karta kai aCikeldavo ir i virtuve vandens nueidavo aCigert…
qrwa ant tu zodziu kiaune ar koks ten sermuonelis katik pro vitrina ziurejo pirma kart matau , pradzioj galvojau kad katinas savo trasa fyzdielina
bled su ta neringa cia vapsie tokia zopa!!!
px valdziai viskas, nieko nedaro, tik pzdiat daxyuja apie nieka. viskas baigia sugriut, kelio tuoj nebebus.
reikia karo!
Koks storas
As pries kokius 4 metus prie kaunuskiu per nakti sedejau, biski uzsnudau, pramerkiu akis, curva per kokius du metrus stovi ir zeme uostineja, kaip sokau, pagalvojau kad suo koksKaip taip nesibijo zmoniu, gal galvojo kad negyvas as Bet toks lapiukas nupiepes, kudas buvo
O praeita rugseji su draugeliu irgi per nakti buvom, tai bled tokiu kazkokiu staugimu ar tai kui znajet garsu prisiklausem netoliese miske, net nezinau kas per gyviai ir kokius garsus leido. Deaugelis sako, gerai kad dviese, buciau vienas, tai rinkciausi manatkes ir fyzdinciau kujum is ten
salcenykuose esu iki isterijos viena boba privedes, kai prasiau idet 3 kibinus, nuleke visa klykdama i sandeli, ieskot kas moka lietuviskai visagine atomines valgykloj, tik pamatydavo mane irgi viena iskart kviesdavo, nes sako etat nemec pa ruski sprincipa negavarit