O jei rimtai, tai ir as nezinau tu rusiskai kalbanciu. Buna net as vienas tarp keliu rusu, ir visi lietuviskai bendrauja. Jiems cia joks zashkvaras.
As vis bajerius paskaldau nuo seniai su jais, kad suzinot ju nusiteikimus, kad toj toj putinas atais, ka aisim kariaut uz putina? Tai nx mane siuncia.
Yra tu ala lietuviskai nemokanciu, bet cia rezervatuose bulbu, visokios Dieveniskes, Lentvaris ir pn. Bet tai jie ten ir tupi, niekur nelenda.
Wialnias patikek, i divinostu pabaiga, ties 2000 Kaune vien ruskoje radijo visi ir klause!!!
Bet butent Kaune, tarp tu visu bblatnu kawensku.
as armijai ir civiliams pasiemes raskladuske 2,1m ilgio, jos minusas tik tas, kad pavasari turi pasiklot ciuzinuka, bet privalumas, kad atsikelt patogu, turiu ir vision karpine lova, ten su parolonu, ciuzinuko nereik, bet keltis is jos labai nepatogu, nors ja gali reguliuotis atlosa ir kaip kede naudot, bet kojos zemos, o as kai ilgas, tai atsikelt nx nepatogu, o ir ta lova susilanksto i 3dalis tik, masinoj vietos uzima, o ta raskladuske susipakuoja labai kompaktiskai, kilimelis irgi, nu ir plius miegmaisis abiem kartais
kaip gali grot rusiska muzika kaune, kur vien tik lietuviai ir tavo ta vaistine kaip tada pasakojai buvo kazkur grigiskese tu net seskinej iseik, jeigu ir isgirdes rukiu kalba, tik priartejas jau girdesi, kad jie lietuviskai sneka, jau nekalbu apie vaistines, o dabar net kieme jauciu ruskiai jau lietuviskai snekes, nes dauguma senais laikais putka palaike, o dabar jau nebe
man rodos kad jis kur ‘luzta’ ten ir ‘lova’
Wialniau, gal gali atsiust kokia fotke koki gulta gamtoj nakti zvejodamas naudoji? Ar patart koks gal geriau? Noriu pirkt ir nezinau koki. Cia sako ta karpine kede visai nieko kur atlosas atsilenkia ir prisijungia dar viena dalis kad kaip lova gautusi
jo jo , bulbasas lietuviskai klausineja
Tai nevaiksciok su botais, ir nepriims taves uz bulbasha
Tai groja ruska muzika- nieks gi nesako kad ne. Bet as tau gi pasakojau, kai vaziavau Vilniuje ir kazkur nugrybaves vaistinej lietuviskai paklausiau kelio, tai pardaveika man rusiskai pradejo pasakot- o tu plesei ir plesai maike kad taip nygaly buci
uztat nuvarius i kokia Marijampole, ar Zemaitijos giluma, tai pzdc kaip susikalbesi ten lietuviskai.
nx,xuune,gonite-nu ka as sakiau
tai gal jus atvaziave baidotes lietuviskai sneket, ir bandot, rusiskai, tai jum ir atsako rusiskai as pvz kiek kaune buves, tai pastebejau, kad ruskas dainas ant viso pasileide masinose kas man buvo labai keista o dar keisciau buvo, kai kazkoks plikas bandiuganas su dviem vafliurom mane buduliu pavadino tipo visas naglas nekulturingai elgiuosi
tai ne xuynia, tai realybe kurios jus nematot
O nx jus isvis tokia xyune gonite apie ta Vilniu?
nea nu, ok, suprasta- gariunai, bazes, turgai , garazai ir dar ten kas tai ne Vilniuje ir jei ten gatvej kas pzekiskai sneka tai turistas is Warshuvos
Vilnius musu,o mes rusu
tai ka tau kavenski gali zinot, jeigu ju takas yra gariunai ir kalvarkes koks turgus, nu dar bazes kokios paneriuose, ten gi visi barygos, rusai ir lenkai, nors ir tie slibizavoja lietuviskai, o vilniuj normaliai visi sneka lietuviskai, nebent pas koki vasia garaze kokiuose salininkuose aisku kavenskiems kokia rudamina, lentvaris ar grigiskes irgi yra vilnius nors ir ten lietuviskai sneka, nebent kokiam srote nori pigiu daliu gaut, tai jo su lt kalba ne kas jau butu
bled kaij gerai, kad 335i neradau savu laiku
o del liet. kalbos, nu tai gal Wialnias tegu pasisako- kaip jis cia irgi priverstas rusiskai sneket
nzn, man tai pasakymas- buvau, Vilniuj, nesusisnekejau lietuviskai, tai is vienos lysves basnia, kaip kad Amerikoj negrus musha
Apkasu gal ir nereikes, bet kad benzina po trajaka uz litra greit pilsim tai nenustebciau
Nu va,hui ta parašyma suprast?