Pokalbiai ape maista ir ne tik. VER.2

butu namie kablukas, tai begciau kaip tu pirmom dienom darbanJuokiasi

taip daznai kaip kaunuskese ?Cha cha

ahujienas laiko uzmusimasTaipPiktasir jo kazkiek zvejybu sumazejo per ta zaidimaPiktas

su hunteriu buvomTaipman kaip pirma kart 56 stukes visai patikoTaipciela keptuve gavosJuokiasibutu kaip jum nuo namu ne 150 o 30 km dazniau pagaudyciauTaip

Pailsesi nuo kabluko Cha cha

man px jau, isvarau vergaut uz poliarinio ratoJuokiasi

Idomu kaip liadas- nesukujarintas? menkas minusiukas linkt savaitgalio leis uzlipti ?Nekaltas

nebuvo jis prie manes baluose, man atrodo jis vare tais laikais, kai mes cykiai asalnuos grazias traukem, o kiti apipisti dalyviai-tinginiai sasalino lusiuos su baluosiniu stinteliu kalibruJuokiasi senais laikais bangoj buvo stinteliu psixoze panasiai kaip pries kelis metus seliavu, nusiunciau ignalinon dalyvius, bet aisku visi guglint normaliai ir ieskot nenori, tai nuleke i lusius, sasnuli normaliai, poto daug keiksmu buvo privateJuokiasi

cE kai mokei ji stinteles gaudyt Baluose ?

jis nuo 2009metu niekaip su manim po pirmaTaurėnegali padaryt, zmona neleidziaJuokiasi tai ir lieka telefona maigytJuokiasi

pribubina Bubiuose ziobriu pavasary pilnus saldiklius ir px jam ant tu kaunuskiu Ufff

Mende jobnulsia labiausia, diena dienon zaidziaJuokiasi
Uz tai ir nera laiko i kaunuskes su senais kolegom atvaryt pazvejotPiktasPiktas

jobnulys jus ant senatvesJuokiasi durak online tik zaidziu, su realiais zaidejais, realiu laikuCha cha

as metus su biski telefe diena dienon mythwars grainuPavargęsyra kad 4 metus grajinaUffften zjbys aljansai visokie gali bendraut su belenkiek zaidejuTaip

2 valandos tai cE net normaliai aBsilimo neina padaryt …

Perani metais per kaledas bratkis buvo sveciuose pas man, jis prof.programuotojas. Tai buvo atsivezes kazkokia kuinia su tais valdymo joistikais ir tuos visu senus zaidimus, tai smagu buvo prisimint, kokias dvi valandas grajinomLaimingas

Taip Battle city, ice climber ir su pistoletu laidiniu antis saudo duck hunterCha chaCha cha

Kiek kazkada naktu praleista su tais kompais kad kita lygi pasiektLaimingas
Mano megstamiausias buvo robocop, visa diskete pereidavauTaipCha cha

mokescius tau paliksimJuokiasi

zjbs, dirbkit, dar ir mokescius visus susimoket nepamirskitJuokiasi

ka te bb tankais, dyrbu Ufff