butu namie kablukas, tai begciau kaip tu pirmom dienom darban
taip daznai kaip kaunuskese ?
ahujienas laiko uzmusimasir jo kazkiek zvejybu sumazejo per ta zaidima
su hunteriu buvomman kaip pirma kart 56 stukes visai patikociela keptuve gavosbutu kaip jum nuo namu ne 150 o 30 km dazniau pagaudyciau
Pailsesi nuo kabluko
man px jau, isvarau vergaut uz poliarinio rato
Idomu kaip liadas- nesukujarintas? menkas minusiukas linkt savaitgalio leis uzlipti ?
nebuvo jis prie manes baluose, man atrodo jis vare tais laikais, kai mes cykiai asalnuos grazias traukem, o kiti apipisti dalyviai-tinginiai sasalino lusiuos su baluosiniu stinteliu kalibru senais laikais bangoj buvo stinteliu psixoze panasiai kaip pries kelis metus seliavu, nusiunciau ignalinon dalyvius, bet aisku visi guglint normaliai ir ieskot nenori, tai nuleke i lusius, sasnuli normaliai, poto daug keiksmu buvo private
cE kai mokei ji stinteles gaudyt Baluose ?
jis nuo 2009metu niekaip su manim po pirmanegali padaryt, zmona neleidzia tai ir lieka telefona maigyt
pribubina Bubiuose ziobriu pavasary pilnus saldiklius ir px jam ant tu kaunuskiu
Mende jobnulsia labiausia, diena dienon zaidzia
Uz tai ir nera laiko i kaunuskes su senais kolegom atvaryt pazvejot
jobnulys jus ant senatves durak online tik zaidziu, su realiais zaidejais, realiu laiku
as metus su biski telefe diena dienon mythwars grainuyra kad 4 metus grajinaten zjbys aljansai visokie gali bendraut su belenkiek zaideju
2 valandos tai cE net normaliai aBsilimo neina padaryt …
Perani metais per kaledas bratkis buvo sveciuose pas man, jis prof.programuotojas. Tai buvo atsivezes kazkokia kuinia su tais valdymo joistikais ir tuos visu senus zaidimus, tai smagu buvo prisimint, kokias dvi valandas grajinom
Battle city, ice climber ir su pistoletu laidiniu antis saudo duck hunter
Kiek kazkada naktu praleista su tais kompais kad kita lygi pasiekt
Mano megstamiausias buvo robocop, visa diskete pereidavau
mokescius tau paliksim
zjbs, dirbkit, dar ir mokescius visus susimoket nepamirskit
ka te bb tankais, dyrbu