Pokalbiai ape maista ir ne tik. VER.2

Va per nakti upes vanduo pievoj 2+cm graziaus ledo dave, gal ir ant ezeru biski patrauks…

sianakt -6 rodo, ir dar pora paru su minimaliu minusiuku… glavoju gal jau sekmadieniui stos Cha cha

liemene uzsimesk del visa ko, nes po tokiu salciu savaites neaisku kas ten liko is taip neaiskaus ledoCha cha

kazkaip kyrba mintis paleck ant savo saliavinio Nekaltas

nieks nekimba sedekit cykiai ant peciaus

neypatyngai geras jei ka Cha cha

Geras menulis, kas turit laiko varykit zvejot bljiatcKanda

asvaltu vazinet ta aisku, kad nereik awd, svarbu ne mirties kapsule kibiras ir ok

Nu tai jo , jei agsfaltu vazineji tai kaip ir nx tas awd…

o 4wd i metus naudojasi daugiau kartu nei pas RonartCha cha ka pavasari, ka vasara, ka rudeni, ka ziema, daznai i sudus visokius neria, pagrindine mirtis, visom gumom tai skystas dumblas, smelis su moliu jau ne taip gumas uzmusa, nors abrazyvas didesnis

tai pas mane vos ne pilnametis jau triperis, o vazineju as taip, kad net svogerio brolis kuris masinas varineja, sako nx, kazkoki kibira norejau jamt, tai sako jis dabar normaliam stovi, bet per pusmeti tu ji supisiJuokiasi

per 80 stuku km vienam dvi kazkokios gumos uz 70e pakeistos,kitam per 180 stuku vaziuokles remontai apie 350 eLabas.Per sudus ir zvyrkeliais beveik nevazineju,nebent i zvejyba vasara/pavasari.Tie keturi varomi man nx nereikalingi,Turejau pries tai dvi keturiais varomas,zinau.To awd poreikis buna karta ar du per metus,bet panorejus ir to gali isvengtiCha chaDidesne esme sudaro auksta prosvaista ir esp-asrLabas

po pusantru ir ~50k km kazkokia blekute prie kaledeliu pakeite - 28,- uz viska, zesim kas toliau…

po 4metu triperiui pasikeiciau vairo traukes antgalius, sarnyra viena, stabilizatoriaus gumas priekis, galas ir viena trauke gale stabilnyko, viskas, visa pakaba vel tvarkojCha cha gal ir neblogai triperis laiko mano vazinejimusCha cha

nu kodel, dar labai gerai per shoooda vaziuoja Gerai

keturi waromi yra puiku tik isibegejantJuokiasi

Ot tas Vyciokas emygeriukstis - sufiso bulka ir bijosi klubialy pasirodyt - nenori is manes superdriverio titulo perimt Ufff

Hunteris zjbsGeraiApkabinimas savas zmogusTaip

oj ne, jeigu butu namie kablukas tai tik dirbciau istisai, net po egle su lapiuku nenakvociauCha cha

O gal nebutu namie kabluko tai ir nakvotum namie, o ne po egle su lapiuku ? Cha cha