dirbam,nes zvejyba bbis,ledas skystas
tylu eteri brisius tai aisku tankais zaidzia su vaiku zaislu, o kiti ka?
stintu temoje?
blia gi nebuvau as, DOOMa iki ryto pliekiau
tai dar pora kart gali nuvaryt, jeigu ir vel nekibs, gali daugiau ir nevaziuot
aha, buvau
buvai pas save ant ezero seliavu?
Kaledu senis playsteishyna atnese, tai buvo pirmas zachodas iki 6:30 ryto
cia tik tau taip atrodo,nes dar gatavas
A jau prasibudinot, katinukai?
plia kaip zjb dzukiska Vakar galvojau kad bus fyzdiec, bac dabar aCikeliau ir kaip naujas
Viska supratau Graziu naujuju
Tautis ra:
Nekalbu. As tau ne facebukinis, seniai norejau kur palekt toliau, pabut savaitgali, ramiai, aisku su donkem Kaunuskes irgi kasdien uzknisa
tai as dar siulyt turiu kazkam kazkur vaziuot o vietos po egle normaliems dalyviams niekada negailejau
p.s. kazkaip gal antrus metus neturiu laiko zvejot, nors ir nieko rimto neveikiu, vis kazkokiu sudniekiu atsiranda
brisiausgalas ra:
3? bbz , pamenu 1na… nebent kai manes nebuvo buvai
tai ko man ten vaziuot, kai tu namie
Vsio, geru svenciu visiems!!
3? bbz , pamenu 1na… nebent kai manes nebuvo buvai
brisiausgalas ra:
wialnias ra:
brisiausgalas ra:
Mano kaime viskas zjb nebuciau podkablucnikas tai gyvenciau miske, bet zmona nepasirase (kol vaikai mazi) …
O masinas gali statyt kaip nori - vietos dxja…daznai bunu tavo kaime, tai tirai nera taip, kaip cia bandai nupasakot, glusiu ten dachuja irgi, vilniuj irgi is tokiu privaziave suda mala
Tai gal mes su skirtingais kontingentais bendraujam
Taip daznai buni, kad tik 1na karta i kiema uzsukai
nu pas tau kieme gal net 3kartus buvau o ir nevazineju as be reikalu, kaip ir ne skambinu
wialnias ra:
Tautis ra:
wialnias ra:
net brisiaus kaime dachuja ten veiksmo ir flegmu visokiu, ir kreivai masinu statanciu, geriau kur miske prie ezero vienkiemiTai kad suka esi uzsitycharines visas visas vietas prie ezeru
nekalbek netiesos
Nekalbu. As tau ne facebukinis, seniai norejau kur palekt toliau, pabut savaitgali, ramiai, aisku su donkem Kaunuskes irgi kasdien uzknisa
wialnias ra:
brisiausgalas ra:
Mano kaime viskas zjb nebuciau podkablucnikas tai gyvenciau miske, bet zmona nepasirase (kol vaikai mazi) …
O masinas gali statyt kaip nori - vietos dxja…daznai bunu tavo kaime, tai tirai nera taip, kaip cia bandai nupasakot, glusiu ten dachuja irgi, vilniuj irgi is tokiu privaziave suda mala
Tai gal mes su skirtingais kontingentais bendraujam
Taip daznai buni, kad tik 1na karta i kiema uzsukai
Ronart ra:
Tauti,registratorius tau nepades
Ronart, pades, as nors zinau kaip posukiai junginejasi ir kuria reik praleist lygiareiksmeje sankryzoje