pCars
Pagaliau Pirmi įspūdžiai Vairavimas Performance Tik daugiau auto norėtusi.
čia Gran Turismo for PC ar kitas principas?
Kushlius, kaip steeringa nusistates %?
bandziau su pultu, pora trasu pralekiau ir nusispjoviau…performancas tikrai gal veliau labiau patiks, bo dabar nekabina…
einu pabandyti
Nu gran turismo yra car collecting game Daug mašinų, bet jos vienodai valdosi. Valdymo žinoma su GT lygint negalima, čia nepalyginamai geriau. Nu bet ir lygint su kelintų ten metų hardwaru PS3? 2006? Būtų kvaila. Ta prasme steeringą %? 60% Feedbackas. Aš palauksiu, kol kas parekomenduos gerus nustatymus, ens pats nei suprantu ką ten aks reiškia nei noriu terliotis
Vaizdas tik is kabinos buna kai vairuoji?
Pritariu, labai puikūs įspūdžiai Allure, yra standartiškai penkios “camera”. Viena neįprasta - per kabinos vidurį
Viena neiprasta kaip keleivio Ir visoms kameroms atskirai gali field of view pasirinkti. As feedback ant 75% berods uzsimeciau. deadzone reiks visiskai jibitvaijmatinti. Siaip jo, as ir nepriestarauciau jei kas pasiulytu kontrolerio nustatymus. bet ziuresim, kolkas mane tenkina tai ka nusustates.
Kushliau a bandei mclaren p1 pavairuoti? Pabandyk Free Practice Bet be assistu.Toks jausmas, kad masina ant vandens vaziuotu
Mclaren mano viena megstamiausių, tik nepamenu ar šita ar dar kažkokia yra. Man tai šitas bemsas jau pakankamai vargo sukėlė. Kad suprasčiau aš ką ten tiunint, tai patiuninčiau, kad geriau būtų Dar kamera yra neįprasta iš šalmo Kai bus laiko reiks pabandyt pracitce daugiau mašinų ir fotosesiją padaryt Beje kas dėl racing žanro, tai dirt rally early access pasirodė, žmonės giria ir kaina maža, gal pagaliau bus normalus ralis
Dirt tai ten arkada bus, nors dirt 2 man labai gerai susivairavo. patiko masinu valdymas jame. Dirt Showdown buvo visiska katastrofa valdyme, nes neisibegejau ir meciau.
Nu kol kas ne arkada Nieko panašaus į dirt ar tuo labiau į dirt 3 ar showdown.
Aj ne, ne tas mclaen tenLD su šituo p1 be assistų neįmanoma Aš iaip assists padaręs real t.y. kad būtų jei jie yra ir tikroj mašinoj. Muziqai nori gal achievementus paboostint?
kokius online? kad px man tie achievementai siaip dabar dilema buna ka zaist, pCars ar GTA
Nu yra ten win 3 races in a row in online public lobby. Tai sakau padaryt public lobby su 2 žaidėjais
bet tada pripuls kluiku visokiu su sumacheriais ir laimes jie pries mumis
vienu zodziu, padedu i sona pCars. Zaidimas daugelyje trasu yra nezaidziamas. Bet malonu matyti nvidios stendus kas penkis metrus tam tikrose trasose
P.S. Su Real assistais masina tokia mieganti gaunasi, kas man nepatinka. O be tam tikru asistu galingesnes masinos nerealiai slydineja. as tikrai niekada nepatikesiu, kad kokia mclaren p1 ar mp4-12c slydineja net vaziuojant 30 mph greiciu. Stabdziai velgi kazkoks debilizmas. ABS tipo veikia taip pat kaip pas manajame scirocco traction control, t.y. neegzistuoja