Taigi sakau galima lobby pakurt, kad tik 2 playeriai būtų Nu nežinau kaip ten tikrovėj, nevairavau tokios mašinos Manau nieks be assistų nevažinėja tikrovėje. Assetto corsa irgi panašiai slidinėja, ferrariai ypač, nepavažiuosi be assistų. Nu bandžiau aš dar su tuo mclaren p1 įmanoma be assistų važiuot, bet reik labai atsargiam būt Dar matai pas mane pedalai šūdini, su normaliais pedalais turėų lengviau būt.
na imanoma, bet vistiek kazkaip idomiai. jei tikroveje taip vairuotusi be asistu tai seniai puse turtuoliu kapinese butu. As suprantu, kad ten belekiek arkliu, bet ble padangos tai ten irgi ne plikos gi. diseniu greiciu tai suprantu, bet ne taip kaip ant ledo. As GT5 gi irgi su minimaliais asistais losiau, ir valdesi tos super masinos normaliai, as gi ne arkadinis vairuotojas, zinau, kur atleist gaza kur pradet akseleruot. Beje begiu perjungimo garsai visu masinu beveik vienodi, o A45 merso pavaru perjungimas vapse ne taip girdisi. Beje, ar imanoma tas visas nakolkes nusiimt nuo masinu, kad ir free practice. garaze rodo kokia spalva nori pasirinkt, tik ieini i practice iskart racing stripes ■■■■■■
Nu tai dabar belieka koki Ferrari ar McLaren isisinuomoti 15 minuciu ir paziureti ar taip pat valdosi, kaip zaidime
Spalvą kaip pakeist aš irgi nežinau Allure > manai duos ten nuomoj be assistų pavažinėt?