Path of Exile

Kaip ne vienodi? Cha cha visi jie vienodi - krūva nepilnamečių didelėmis akimis darančių tai, ko nesapnuotum Juokiasi

ohoho kokia sekme siop zaidimo net Kripparrian vadina ji vienu kada nors geriausiai zaidziusiu zaidimu su savo skilu ivairove ir panasiai. Jo streamai twitch.tv/nl_kripp/new , o siaip susidomejimas didziulis siuo zaidimu.

vien paziurejus i skilu medi galiu pasakyti - aciu, bet ne Cha cha nors gal riektu isbandyti, torchlight visgi patiko, diablo tik mates, neloses, tai neturiu ka lyginti, bet tas skilu medis, tai ojojojoj Cha cha kiek ten tu buildu gali pasidaryti Cha cha beje, tas Krippas, cia kartais ne Diablo 3 profas?nes kazkur girdetas labai man jis…

seip, jei yra tiek losianciu, pakurkit tema, galima ten diskutuoti, pakurciau as, bet gal yra kas daugiau susipazines su zaidimu, zinos kaip ji geriau pristatyti Šypsena nes butu idomu del klasiu pasneketi ir t.t.

tas didelis skillų medis yra didžiausias mano košmaras. nes aš iš tų žmonių kurie nori padaryt tobūlą medį ir pastoviai dėlioja jį per naują Juokiasijei nebus reset skills funkcijos tai turėsiu 116 charų Juokiasi

ok, isirasiau as ji, nu pradejau begioti, pasiemiau duelista, nes kaip suprantu jis mele ir gali kartais range Šypsena bet pradzioje lakstau musu ir tiek, q kazkokius paemiau bet nelabai suprantu kur juos daryti Cha cha kaip suprantu duelistui geriausia 2h ginklas, su tokiu db lakstau, bet ziuriu visai smagiai ir is lanko kerta…po kolkas sunkoka susigaudyti tik kas kur randasi…nikas Iparado, beje 6 lvl esu, dar neturiu nei vieno aktyvaus naujo skill…cia bus ju kokiu nors ar lakstysi su kuoka visalaika?

Aktyvus skills diena is smaragdu, kuriuos slotini I skyda, salma, pirstines, batus. I kuoka jei idedi smaragda tai aktyvuoji ji su pele. Kitur jei, tai su QWERTY

na jau supratau ta, gavau kazkoki double strike skila Cha cha bet pakeliau iki 10 lvl, la.kstau, nu bet kazkaip nuobodu, eini, iszudai viska, gryzti, ir vel eini…gal cia pradzia tik taip…

zaidimas boring… atsibosta jau po 15lvl…