Path of Exile

Kalbant apie klonus šiuo metu žinau tik vieną, tai Hunter Blade kuris nuklonavo(nuplagijavo) praktiškai 90% Monster Hunter geimo, vo ten tai konkretus klonas, o kad čia du burbulai panašūs į burbulus kitam geime tai tikrai ne klonas, skiriasi viskuo, panašumas su dibalo tik žanras P.S. vat dar du žaidimai su tokiu UI Mythos - tinyurl.com/abf3zjvTL2 - tinyurl.com/apkrqvw

Tia kas nors zaidzia ? Šypsena Kokie nickai ?

koks tolkas žaist kažkokį eilinį, ateities neturintį kloną? Cha cha

Koks tolkas isvis zaist kazka ? Cha cha

kaip tai koks? Svarbiu pasijust, kai panagibalini Mirkt

Čia bent PvP yra nuo closed betos, o Diablo 3? Juokiasi

^ gamesnation.lt/zaidimai/diablo-3-107-pataisoje-sulauksime-z aideju-dvikovu-atnaujinimo#

^ Diablo III Release date May 15, 2012 Beje Diablo 3 pvp smagiai skamba Juokiasi

Kam rupi visa tai ? Cha cha Sakykit nickus ir einam partint Liežuvis

Aš vis dar labai pasyviai žaidžiu Cha chasunkiai su tuo partinimu bus, jei vieni toliau nuėję nei kiti,nebent kažko nežinau

mjo, diablo pvp bus tikrai nolaiferiu dziaugsmas Cha chaDDD

Echo, nebent nori nuo pradžių žaisti, tai galėtume susitarti kada partintume Cha cha tik tiek, kad patirtis rodo, jog anksčiau ar vėliau kažkuris atitrūks ir pasibaigs

servai pilni. 900 zmoniu queue. tik tiek, kad eiles greitai eina

man asmeniskai nelabai tinka partinti tokiuose zaidimuose. nes visada visi bega lekia, zino ks kur, ir jei as pirma kart bandinejuosi, tai man visas idomumas dingsta, kai prasauni pro viska.

Nick Dramblys mano. Tai siaip galesim papletkint daigtais pasikeist, o jei nedidelis lvl skirtumas ir papartint ar padet viens kitam Mirkt

nick: Ragnarokas Bet dabar vėl prisiminiau Borderlands2, tai retas svečias. Bet maža kas - gal kokį nereikalinga itemą turėsi Cha chaJei yra pakankamai daug žaidžiančių, gal temos reiktų? Nekaltas nes kaip suprantu - trade vyksta tarp pačių žaidėjų tiesiogiai

jo ten skatina trade tarp zaideju, nes su npc trade labai mazai vyksta, nes jie mazai daiktu turi. pirkt is ju galima visokio bieso, parduot jau nelabai. o siaip quality zaidimas, perdaug nera bug’u tokiu dideliu, tiksliau as ju isvis nepastebejau, tik toks zanras ne mano cup of tea

Nepasakytų nieks, tai ir neatskirčiau nuo diablo Cha cha

kushliau. man rods 95% žmonių visi tavo anime žaidimai atrodo vienodi Juokiasi

Nemanau. Nebent šiaip biški aklas ar kitos problemos kamuoja Juokiasi