Path of Exile

Path of Exile

pathofexile.com/gamePries pora dienu OB atvere duris. Skillu/passive skillu pasirinkimas milziniskas, visiska laisve pasidaryt toki build`a koki tik nori. Yra vadinamos Leagues jei kas nori isukiu, daugiau info pathofexile.com/leagues

Interfeisas kažkur žiauriai matytas…

liūdna… Jei blizai rimčiau į tai pažiūrėtų, neliktų tiems “kūrėjams” jokių šansų.

baikit nesamones sneket, game yra ir bus f2p tai blizz visai nesuinteresuoti. lyg torchlight 2 neturi panasaus interface… Is pradziu kaip ir nera questu tai zaidi kaip eilini hack-and-slash bastydamasis kazkur, pakankamai tamsu viskas, skill-tree ziauriai didelis, nera item’o klases apribojimu t.y. magas (witch) gali naudoti lanka jei tik nori. Po pirmos valandos truputi nuobodu, gal oras veikia. Ir dar kai esi ne mieste tai zudai mob’us vienas t.y. kaip guild wars, nebent pasijungi i party.

Skill tree atrodo taip tinyurl.com/be6gdfwPagal pasirinktą klasę atitinkamai atsirandi skirtingose tree vietose.

Raso kad nemokamas, o kaip ji gauti, nerandu iskur parsisiusti?

diablo klonas? Cha cha

Jo tipo nemokamas, bet randu tik už pinigus kad gaut įmanoma

Graičiau čia diablo klono klonas. Cha cha

ju puslapis sena info turi. pasiskaitykit pradini ju puslapi. ten sneka, kad open beta iseis 23 diena. siandien jau 27ta yra. neatnaujino puslapio su instaliacinio failo parsiuntimu. o siaip, reikia susikurti account’a ju puslapyje ir leis siustis client’a

Instaliacinis failas tik 6.7 MbCha chaedit: oh well siuncia dar 5.9 GbCha cha

Jeigu kampuose melynas ir raudonas burbulas tai diablo klonas? Jeigu tokia logika pradėsim gyvent, tai mažai nuo amerikiečiu mikimauzų skirsimes Kvankt?

dOwiX, kai matau tokio tipo žaidimą, viskuo, išskyrus milžinišku skilų medžiu, panašiu į Diablo, tai ir vadinu Diablo klonu Mirkt na o tu paaiškink kodėl aš neteisus?

gerai. tai reiškias. farcrym ,medal of horor, call of duty, duke nukem ir kitos šaudyklės yra wolfenstein klonai Gerai

Juokiasi nu įdomiai jūs mastot. Bet niekaip nepaaiškinat kodėl PoE ne diablo 2 klonas

Bent jau sukeistų life ir mana spalvas į kokią geltoną ir žalią. Juokiasi

Man asmeniskai tai nesvarbu kieno jis klonas kodel jis klonas ir t.t. Cha cha As D3 nepirksiu, o sitas zaidimas man pasiulo nemokama zaidima, nemazai smagumo ir daug galimybiu. Tiesiog malonu ji zaisti, tai kam cia ieskoti siknoj smegenu jei tas zaidimas suteikia malonuma ŠypsenaBeje jei atsiras daugiau zaidzianciu gal tema pakursim ir galesim vakarais papartint Mirkt

O man tik geriau kad panasu i diablo klona, nes diablo as megstu Gerai Cha cha

Aš net neiškau sliekų, pats žaidžiu, tik čia toks atgarasis į psakymą apie “klonus” Cha cha diablo3 nuvylė, reikia žiūrėti su šituo gal kas bus