Parduodu saviski…
Parduodu savo gsx600r, 2007 metai, prabeges 2000 km, idealios bukles, TA, mazas numeris, nieko nereikia daryt sedi ir vaziuoji. slaideriai sudeti. kaina tik 18500lt
Ka, nevalina kiba?
tikrai smaikstu
As per sezona daugiau km prasuku chebra baikit apipisinet zmones su tom ridom
Tai nereikia sezono… as nuo geguzes iki birzelio pabaigos virs 2k prasukau aplink miesta tik vazinedamas
Chia merga ? ne?
statuose aukcionuose spidikus atsukineja
nupirkau as ji pravaziavusi 102 mylias, kas mane zino mate kad su gixxeriu nelabai vazinejau sezona si taigi…
zinom zinom
Y, paziurek dienorasti mano, valina tas 600, tik mano ugiui noretusi litriuko
Paziurejau, bet ten nieko apie valinima nera… P.S. O tiek 600cc tiek 1000cc yra ± tokio pacio aukscio ir ismatavimu todel ugiui nepades
Y, nu man patinka su tavim padiskutuot paimkim pvz, as manau taip: jei duodam tarkim sarui 600cc ir tau 1000cc ir paleidziam abu i jums nepazistama trasa. Kazkodel neabejoju kad saras atvaziuos pirmas. Tuomet klausimas - ar 600 cc nevalyt ar raideris nemoka vaziuoti?
Y tiesiuju karalius
va man irgi taip atrodo, uztai jam ir yra svarbiausia ag skaiciukas
Woo> o tu i kuri pasiverti vaziuodamas su 600cc ir i kuri pasiverti vaziuodamas 1000cc? Kai ant litro atsisedi tai aukstadvaryje 1.14 padarai, o kai ant 600cc atsisedi iskarto igauni galiu ir pavarai 59sec? matt> gaila kad tu ne Vilniuje, pasivazinetume mes su tavim, patikrintume tavo faktus
Y> taip kacerginej su manim pasitampyt nesutikai, tai gal tada bent su matt’u sutixi aukstadvary pasigalinet? manau tokiam ekspertui kaip tu tikrai bus nesunku parodyt ka kawacka gali
ornai> nesuprantu apie ka tu kalbi Kai as tau siuliau mieste pasivazineti, tu ishsigandai kazkokiu tai masinu Reikia biski teoriniu pamokeliu vaikams: jeigu kalbam apie posukius - zodis valina negalioja
Kai shnekam apie lekima bendro naudojimo keliais zodis valina irgi negalioja. Rezultata labiau lemia smegenu neturejimas.
Taip, irgi negalioja. Nebent atvirta tiesioji kurioje gali uzlenkti rankena ir paziureti kaip valina. Ornai tu nesijaudink, ducatis vistiek kada nors ne tik posukiuose vaziuos bet ir tiesiojoje valins