Parduodu saviski....

Y> gal gali paaiskinti apie kokias ten metamorfozes parasei? nieko nesupratau Ne Kokiu dar galiu igiju? Nekaltas Pirma - ant litro as nesesiu, antra - su 600 cc nepadarau 59 Blogai As tik norejau pasakyt kad tavo kalbos apie tai kad 600cc nevalit man atrodo kazkokie kliedesiai. Man rodos kad iki 600 cc moto galimybiu isnaudojimo tau dar butu ilgas ir tolimas kelias, aisku kaip ir man. Bet skirtumas tame, kad as niekad nepasakyciau kad 600cc nevalit Kvankt?

Y> nu db jau tikrai irodai kad esi tiesiuju karalius Juokiasi tau vienintelis kriterijus yra rankenos pasukimas vaziuojant tiesiai tusciam kely… Tam reikia kazkokiu sugebejimu? Reik suprast kad cia vienintele vieta kur atsiskleidi Cha chabeje, tikrai butu super idomu pamatyti tavo ir mato vaziavima aukstadvary Taip Gerai

suorganizuosim sita jei bus noro, paleist crf reikia ir galim susitikti draugiskai palenktyniaut, duosiu crf pralekti ir suprasi kad trasoj ne vien kubiku skaicius lemia greiti Šypsena

pypt pypt, as cia norejau moca parduot o gavosi vel p…lu matavimo akcija, zodziu davai Y varom sekmadieni i aukstadvari, manau woo- irgi bus, ornas mazu irgi atleks as jau tokiu atveju irgi busiu, ir matuosimes (laikus) kas dar nori, va T72 gal dar atleks, ir visi busim pamatuoti Cha cha

teisinga ideja zilvi Gerai Laimingas

Y, geriau varom isgersim brendziuko ir px tie motai? Cha cha

pasimatuokite geriau pas ka ilgiau p… stovi! ot tai smagumelis butu gal ir per zinias parodytu Cha cha

| Cha cha pageidautina matuot prie liudininku pvz hnr Cha cha hehehehhe Cha cha as atvaziuociau i ausktadvari tik bijau kad as jums maisysiu nes per rata mane lenksite 2 kartus "D

MrG, niekam tu netrugdysi, kai vaziuosim paskambinsiu Mirkt

blectva kazkokia, sekmadieni is ryto i aukstadvari, tai kada jus geriat Cha cha

-mb-, darbo dienom. Kam savaitgalius gadint? Juokiasi