Pagonybė ar krikščionybė?

Pagonybė ar krikščionybė?

As dievo nekenciu? Nuo kada? Cha cha Kaip galima nekesti to, ko net nera?
Man tiesiog juokingai atrodo tavo teiginiai. O is ju as tik susidarau dievo paveiksla ir ji ivardiju.

Kiekgi galima tyčiotis iš Dievo? Dievas ne tik mylintis, šventas , geras, bet dar yra teisingas. Už daromas nuodėmes Jis visiems atligina, teisingai juos nubausdamas. Todėl Jis mus vadina kvailais ir neprotingais, nes už nuodėmes ateis bausmė.
Žodis adonai reiškia ponas. Visatos šeimininkas yra Dievas ir Jis čia nustatinėja tvarką, o ne mes. Kurie neklauso yra baudžiami.
Jei mes daro nusikaltimus Lietuvoje, mus paprasčiausiai uždaro į kalėjimą arba mokame baudas.
Labas

Vėnios niekas nenugalėjo, jeremijau nenugalės niekas. V armii byvajut 3 tipa zagraždenij:

  1. Nadolby
  2. Vydolby
  3. Dolbajoby
    Pervyje dva tipa - preodalivajimyje - poslednij - nepreodalivajemyj.

Nu gal neberašom atsakymų debilui jeriomai, nerašys jis, nebesitęs debilizmo protrūkiai …

Tai tu nesutinki su Anglijos krikščionių nuomone? O jie juk pažodžiui seka Biblija. Negi tu pradėsi net krikščionims prieštarauti? Tai kas tu toks?

Kiek zinau, romoje yra katalikai…popiezius yra velnias?

Tai kodėl tada katalikai žudė krikščionys?
Daugelis save vadina krikščionimi. Ką reiškia buti krikščionimi? Arba, ką žmogus turi daryti, kad galėtų vadintis krikščionimi?
Tai toks žmogus, kuris tiki ir išpažįsta, kad Jėzus Kristus yra VIENINTELIS tarpininkas ir užtarėjas tarp Dievo ir žmonių. Įtikėdamas (atgimdamas iš aukšto) Jėzumi, gauna Šventąją Dvasią.

"13 Jame (Jėzuje) ir jūs,
išgirdę tiesos žodį ­ savo išgelbėjimo Evangeliją ­
ir įtikėję juo,
esate paženklinti pažadėtąja Šventąja Dvasia".
Naujasis Testamentas laiškas Efeziečiams 1 skyrius 13 eilutė.

Jei kas tiki kitais tarpininkais ir užtarėjais, toks žmogus nėra krikščionis, bet yra tik religingas žmogus. Religija negali žmogaus nuvesti pas Dievą. Gelbeja tik tikėjimas į Jėzų Kristų.
Labas

apsisaukeli tu, ar pats bent supranti ka cia “stumi”? jei ne, tai pasakau Gerai cia tavo mazos sektos sugalvota sritis, kaip save kilstelt is meslo vardan komforto iki menamo “lygio”. aisku kito nepaminant, to neiseitu… pigesnio varianto nusiplaunant nuo tokiu nusikaltimu nesu girdejes JuokiasiGerai

tokiu rakursu dar neziurejau,bet likau suzavetas Cha cha Gerai

gana svaigti su savo skirstymais - visi jie vienodi, tik žiūri kitu kampu. Va tokie veikėjai, kaip tu ir yra blogis, nes aštrini skirtumus, kurstai priešingybes, kas reiškia kurstai nesantaiką ir priešiškumą - tu esi BLOGIS. Ir atsiremiant į Samot - tipinis Bratvos atstovas.Kietas

puikiaiGerai

Jeremijus elementarus tikėjimo žodžio vadybininkas. Jei nesugebės privilioti jaunimo į savo gretas (čia liečia visas tikėjimo pakraipas), biznis pradės strigti, nebeliks durnelių, uždirbančių maistui. Didžiausias žmonijos stabdys buvo ir iš dalies yra bažnyčia/tikėjimas. Taip pat tai yra pirmoji mafijos, rusai vadina bratva, apraiška. Labai aiškiai parodyta net paveiksluose, kur kristus lėbauja su apaštalais (visi jie nedirbo nieko, pagrinde tik pudrino smegenis ir reketavo kitus). Vėlesnės razborkės nugalabijus kristų dar labiau išryškina mafijinės struktūros dvasią - evangelijos (ponimanija) pagal tą ir kitą apaštalą (brataną). Kuri grupuotė buvo stipresnė, ta ir nugalėjo.
Skaitant visas tas pasakas apie dievą darosi kraupu, kaip žmogus sugebėjo tapti priklausomas nuo saujos bažnyčios tarnų - didžiausių vagių, prievartautojų ir sadistų. Šventoji inkvizicija naikino viską, kas tik buvo nesuderinama su bažnyčios mokymu. Ir visa tai buvo prisidengiama tais pačiais postulatais, kuriuos Jeremijas bando čia cituoti.
Nežudyk - kas nežudė, bažnyčia?
Neprievartauk - kas neprievartavo, bažnyčia?
Nepezėk Jeremijau - kas peza, Jeremijas Cha cha? …

Tipo dievas leido daryti ka nori, paliko pasirinkima zmogui, bet jei tu pasirinksi ne pagal taip kaip dievas nori, kad rinktumeisi, tai liksi ant ledo. Cha cha
TAI KOKS CIA NX PASIRINKIMAS jei viskas turi buti daroma pagal scenariju? Cha cha Man tai primena anekdota is kalejimo:
Pietu metas. Kaliniai eilute eina prie virejo ir tas jiems deda i dubenius maista.
Prieina naujokas ir klausia:

  • O tai cia tik kose? Nera jokio pasirinkimo?
    Virejas:
  • Kaip tai nera? Zinoma, kad yra! Nori valgai kose, nori nevalgai.
    Girtas

na va pats leido, o paskui, kai jam atsibos, visus teis - kažkos prastas visgi valdovas. Verčiau likti opozicijoj.Kietas

Jėzų ir apaštalaus taip pat sektanatais vadino. Bet tai buvo netiesa.
Labas

koks tu kriksionis ,sektantas eilinis Mirkt

Ir norek tu pasauliui gerio, kai patys krikscionys to nedaqo. Ajajaj.

ju ne tik dievas bet ir jeremijus nemyli, neskleidzia jiems tikro dievo zodzio nors tu ka…

Va va. Kiek daug atstumtuju pasauly. Ir pietu amerikos dziunglese taip pat, nors dievas sukure indenus but neizengiamuos miskuos, bet tuo paciu pasmerke juos but nesupazindintais su krikscionybe…vajevaje kaip negerai. Jie irgi ne dievo vaikai?

Tai tu jau veidrodyje nebesimatai?