Nepradek vaikisku patyciu. Suauges tu juk, ar ne?
As tuom norejau tik pasakyti, kad ne patyciu klubas cia yra, atsargiau su zodynu.
tamsta pavadinai mane sh.udu ambasadoriumi, nors ziuriu pats jiems atstovauji
Ant lemonos aš jau irgi supykau, kai nusipirkau prekę ir pamačiau, kad pas konkurentus daug pigiau buvo galima rast.
O iš pradžių dar džiaugiausi kai pardavėjas patarė pirkt brangesnį prietaisą, nes neva pigesnis yra š visiškas. Va, sakau, pataria kaip draugui.
va taip ir reikia elgtis, o ne skundai.lt guostis siaip pas daug ka toks poziris, ne tik lopocentra. specializuotuom vadinu lemona, gks, etc etc. visai kitoks darbuotoju poziuris i pirkeja, kai zino ka pardavineja, o ne lochuciai vadibibininkai laksto.
sveikinam
Pagaliau įsirašiau ir Ubuntu, ir Vista. Beliko visą softą ir kodekus susirašyti i abi operacines . Labanakt .
Aš irgi neturiu ką naujo parodyti, bet man ir nereikia . Galima jau pradėti galvoti apie apie meet’ą . Manau tradiciškai bus Robis, Veslavas, aš, dlx, minep, dubudukas. Kas dar?
gal kas laiko zudymo zaidima traviana losiat pirmam serve, turit didele armija ir neturit ka veikt? tokiu atveju paprasyciau paslaugos
Suvokt kad yra durnas gali tik protingas.Nesiparinkit pelieciai
Įžvelgiu patologiją. Straipsnyje teigiama, kad nėra vienos tiesos. Kad kiekvienas žmogus turi savo tiesą, kad ginčai dažnai betiksliai.
O tu vėl rašai, kad kiti nesupranta tiesos, yra neteisūs. Leidi suprasti, kad esi teisus tik tu?
P. S. Liaukis vadinti čia kitus vaikais, nes pats esi didesnis vaikas už daugelį.
mhm, ypac kai rasai bangoj per telefona ir neturi card readerio
paklausciau kuom cdrom itakoja tie trynimai ir cut’ai, bet nafig, reik pailset nuo taves
telefone cut atjunges ? as gan mandagus, tik viskam yra ribos
nevadinau shit-onu, as tik izvalga panaudojau ir pakartojau tavo padruzkes kreipini
nevadink sitaip, zinok man nepatiko
taip gabut persistengiau su paziurom, galvojau gal jis atsijunges cut, kad maziau cd romas ar flashas vargtu ir greiciau dirbtu.
cut eina atjungti per sys32 -> msprivs.dll su builderiu atidarom ir viska po dydeliais { } dedam tada laikmena kokiais 10% greitesne. Ir tada neina deletint normaliai, reikia naujos del bibliotekos ir 0000 detektoriu, kad galetum tikraji del daryti. Tikrai idomus reikaliukas
siaip, galu gale, gal as nesu kaskoks nesveikas ir pan. gal as tiesiog per daug issipisineju, bet, kad ir kaip bebutu, jus pagal savo mandaguma - tikri lietuviai
Shit-onai
Shitonai nenusimink as su tavim.Tamsuoliai Dzordana Bruna irgi sudegino
tai ka ir sakau, kad visos jo frazes idealiai tinka jam paciam blin, zmogus paklausia ar galima atkurt istrina informacija, tai jis pradeda regzt samokslo teorijas, kaip pavarytu zerofil ir net ftb neatkurtu
duomenis, kurie istrinami (pofig man,kad kazkas tai bande isvartyt kaip cut, vartotojam tai pateikiama, kaip delete) telefone, fotike ar kompe yra gan lengvai atstatomi, net ir formatavimas paprastas nedaro zerofil.
Tai, kad neatrodo, kad butum psichiskai sveikas, nes labai dideles pas tave atminties duobes kartojasi pastoviai. tu nepasakok ka jau ant galo tau irode su failu atkurimu, o pacia pradzia ziurek ka parasei, o tada gala. Bet kai pas tave atminties duobes, tai priminsiu. Is pradziu plesei maike, kad negalima atkurti failu, o kai tavo svaigimus paneige, tai rasei:
[quote] As pats esu kaskada neses kompa i taisykla, kad duomenis atstatytu, juk as zinau kad juos galima atsatyti.
[/quote]
Tai kas cia nesveikas?
Tas pats buvo ir su 28mm nokLa kamera. kai tik irode, kad neteisus, tai pradejai pezet kazka apie izeidinejimus vietoj to, kad sakytum jusu tiesa, as buvau neteisus. Ir taip yra nuo pat tavo pasirodymo GSM klube. As net balsu zvengiau is Setono frazes apie kitus, kai ji tinka tik jam paciam:
o tai ka jus apie ta atkurima norit? atsisiuntei progrma is intiko, pasileidai ir atkuri info kas cia naujovisko?
gal as per daug giliai papasakojau, bet vis geriau negu nieko.
p.s. nju, o gal tu nesveikas? nes as tai garantuotai sveikas psichiskai