OT: GSM Baras 2015

Visiskai pritariu Šypsena

O kad neapkraut B+ galima apskritai istrint visa GSM kluba ir padaryt viena bendra tema apie telefonus Cha cha

Bananas tokiam priklauso Taip

Egi taigi IT klube w7 temoje zmogus filmuka net padares kaip suinstaliuot omnio modemui tvarkyklesNekaltas

Eina sau. Jau galvojau, kad IV-tas pasaulinis prasidejo. Kaip griaudejo Apakęs

šiaip šitame telefone tikrai nedidelis tas SAR yra Mirkt Palyginau su prieš tai turėtų SE W880i, skyriasi beveik dvigubai, jei gerai pamenu Juokiasi Eik karksėsi į savo temą geriau, nes tikrai tu niekam neįdomi… Labas

Gal kas žino tokią daina (i got a power ar kažkaip panašiai boba rėkia) ir muzika tiu tiu tiririuru, tiu tiu tiririuru… Juokiasi ? Visi tikrai esate girdėję ir žinote, ieškojau yautubėj, bet bliamba nieko neradau. Noriu užsipimpint telefoną su šia, nauja melodija, inhuman scream jau pabodo. Cha cha

jo jo, anie isvis kaip mikrobangines Taip
valink atgal i savo tema.

http://www.mobile-review.com

mane irgi domintu papigeiski laptopai.Cha cha

Sveiki, nieks niekur nematėt papigiai stumdant BMS’o laptopų?Cha cha

Vo ble dar ir taip buna Baisus

Tarpkitko, Samsungai mane labai nustebino i geraja puse.

Aksciau tai jie visai nesistenge del savo klientu, neleido nauju softo versiju, netaise bugu, zodziu palikdavo pirkejus, katik nusipirkusius telefona ant ledo.

O va I8910HD jau turejo 2 softo atnaujinimus ir yra planuojami dar 2 didziuliai atnaujinimai sia ir kita savaite. Linksmybės

zadi pirkti? Apkabinimas Ne, O2 dar neturi, taciau yra orange ir yra atristas.

Nu bet tarkim UK tai trys ar keturi operatoriai BB pardavinėja.

nes uzimtas kazkokio kreivo webo gi Šypsena

Algerdui parasyk Šypsena

Gal kam teko naudoti išorinę GSM ryšio anteną? Konkrečiu atveju stiprinčiau UMTS ryšį. Nusižiūrėjau šitą:

http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=86599

Kažin ar jausiu skirtumą? Sode tokioj lyg truputį dauboj esu, tai veikia tik EDGE ar net išvis tik GPRS, nebežinau. O už kelių šimtų metrų 3G ir su paprastu rageliu sukasi puikiai.

Gal kam teko susidurti su panašia įranga?

Girdėjau ir tikrą nutikimą kai žmogus pateko į avariją, buvo kritinė būklė, tai kažkas iš kaltininkų automobilių keleivių rado telefoną ir pagal adresų knygą paskambino motinai, o toji apsiskaičius/apsišvietus mokytoja pradėjo varyt, ką čia norit tipo aferistai, atstokit ir t.t, nesileido į jokias kalbas. Paskui gavo skambutį, kad sūnus mirė po kelių valandų klinikose. Smulkmenos gali skirtis, bet čia tikra istorija. Būtų bent pabuvus šalia, nors vis vien buvo komoj.

Šiandien naktį, ble nesikeikus, kažkur apie 4h ryto (kada pats saldžiausiais miegas), o aš einu dar tik miegot. Paskambina kažkoks zekišku akcentu padaras ir pradeda man greitakalbe varyt, kad mano sūnus padarė avariją, yra sužeistų ir taip toliau… Akurat - matau porą automobilių, kareivėlių ir panašaus stuffo voliojasi šalia žaislų dėžės, matyt nepadėjo į vietą. Juokiasi

Laukiu kol mūsų ambasadorius užeis į touch hd vs xperia temą. Kiek seku, tamsta nesireiškė klube porą dienų. Bus matyt ar apsimes, kad neperskaitė ir tipo nematė. Juokiasi Cha cha