setonai tu gal tikrai nesveikas? juokesi is tavo svaigimo apie failu atkurima, o ne kazkokio OS kodo kurima. bet tu kaip visada savam stiliui nukreipi kalba kita linkme. ir tada buna: oj kodel jus is manes tyciojates Visi kalba apie ratus, o Setonas apie pautus
o ka jums vaikai suprasti tokiom temom objektinis programavimas, o jie apie OS koda kalba jus patys juokingi
jo, ten tikrai masterpiece vienzodz, manau visi viska suprato, tik setoniukstis durniu ijunges
galvojau sakyt paliekam ramybej vargsiuka iki sekancio uzgrybavimo, nes vistiek pabaigos nebus jo teisybem, ale kad vel sugebejo pasireikst
p.s. neprimetinek aukos eilini karta su tais savo “vel stumiat”
Visa laika kai neturi ka daugiau pasakyt, nes buni suvartytas, tai pradedi boldint ne i tema. ir nx ta pavyzdi duodi jei jis visai netinkamas obuoli? tokiu komiku reikia paieskot jam matai jau neimanoma normaliai diskutuot. tai normaliu diskutavimu laikai ta laiko tarpa kol taves nieks argumentuotai neuzvarto, o jau po to diskusijos tampa nenormalios?
siaip tikrai neblogas ragelis,bet galejo buti 5 mpix su geru 3x optiniu zumu
kaip jie gali teikt lengvata, kai tas babkes tau vmi pervesdavo ? o del bms nejuokai, gėjustai rimtai naudojas aplinkybem ir atleidineja darbuotojus…
pointas tame, kad NOKIA jau 4metai negali pagaminti geresnės kameros, nei Sharpo 3.2Mpx su CCD sensoriumi
aleks,pas mane toje knygoje irgi butent tas paveiksliukas imestas,kur matosi nuoga mergina
Xperia pasekejo nuotrauku nesimeto nete?
Bet jauciu irgi su win mobile bus?
dar nemaciau instrukcijos,bet turetu greitai atsirasti
tai nebe pirmas kartas,kad mobilios forumuose trinami komentarai.daro ka nori ir kaip nori,kad tik jiems butu palanku.
Tumui plokštelė užsikirto
Aš tiek sniego savo gyvenime dar nemačiau, man jau net nejuokinga darosi, girdėjau, jog ir čia galvojama apie nepaprastosios padėties skelbimą. Išėjau iš namų tai sniego su lig bamba Žodžiu, visas miestas kažkokiam chaose, jei šiąnakt dar pustys tai tada rimtai bus ragas
Paprastai metras turi 100, o ne 80 cm
Norėčiau ir aš turėt laiko dieną pafotkint šitokią žiemą
tai gal pas mane sim brokuota, kad problomu turiu
nezinau kokios jums problemos su eziu,dar nepatyriau jokiu problemu,nei kalbant su pasnekovu,nei siunciant sms.