avon, bo nepazistu, kas platintu oriflame
naturals kosmetika skirta iki 25m. tai reiskia kai oda yra lygi jai nereikia special prieziuros tai kasdienai skirta kosmetika kad tesiog palaikytu pusiasvyra. As pvz. ja naudot pradejau tik po to kai atgaivinau savo oda su ANEW kremu 25+, po to jau man ja gaivinti nereikejo tai naudoju paprastus kremus naturals, arba solution.
aha visai nieko bandziau ash ja, beda tik tame kad ash nelabai megstu metus nauduoti ta pacia bonkute, o su genera taip ir atsitinka nes talpos ten pas juos litrines, man ji galiausiai tesiog pabodo
Na… man teko abi isbandyt… ir manau kad beveik tas pats tik tiek, kad riflame kosmetika yra gaivesne… As renkuosi oriflme
Oriflame nes ji mano manymu,kokybiškesnė
…avon…
sakyciau galima pirkti tada su drauge, pazystama ar siaip su kuo susimetus jai ilgai pabosta naudoti,nors jau yra atsirade ir mazu pakuociu tu dideliu produktu.
Dazniau tai AVON nors ir Oriflame turiu keleta dalykeliu…
is siu 2taj oriflame,nes geresne.draugej nuo awon tuso iskrito blaxtienos,kita nuo kaukes weida nudege.be to kosmetologe patare nenaudot awon.
nei viena, nei kita naudoju ivairiu firmu kosmetika, vienos neturiu.
avon
Avon ,oriflame kiek teko bandyti ,tai visai
Na nzn,bet man tiek oriflame tiek avon yra ****as.Kremai riebus,kiek naudojau tiek netiko,o dekoratyvine tai irgi nieko geero.Dabar naudoju tik nivea ir esu patenkinta,gera kokybiska ir nelabai brangi kosmetika.O ypac patinka blakstienu tusas
man šiaip nėra didelio skirtumo kokia kosmatika nes man tinka viskas bet labiau patinka oriflame nors tenai ir brangiau,bet manau geresnės kokybės prekės beto šią kosmetiką platina ir mano draugė
AVON…man gerai… patinka nor oriflame nebandziua
naudoju “genera” italu firmos kosmetika. tikrai esu labai patenkinta nes gaminiai labai geros kokybes (kai ko nepalyginsi net su avon) beto produkcija tikrai pigesne ir parduodama didesniais kiekiais nei avon ar oriflame. tikrai galiu pasakyti kad shi firma man daug labiau patinka nei tos 2 nes anksciau mama platino oriflame o sesuo pastoviai avon naudoja tai drasiai galiu palyginus pasakyt kad tai tikrai aukstos kokybes kosmetika. zinoma ji nera dar populiari ir kai kuriu prekiu tarkim laku nagams pasiula dar nera tokia didele kaip pastaruju bet tai juk jauna firma. bet tikrai esu patenkinta jos produkcija. siulau tikrai pabandyti
avon
o ta kosmetika irgi issigajama tik per platintojus?
Mano teta pasakojo: Nuejau pas kosmetologe, ji pareiske, kad AVON makiazo pagrindai uzkemsa poras ir liepe nusipirkt Loreal. Nusipirkau, sumokejau 40lt ir isbere. Velniop, tiek laiko naudojau AVON, buvo gerai, naudosiu ir toliau. Va taip va, mielosios.
o ta kosmetika irgi issigajama tik per platintojus? na taip bet tarkim gali ir pati nueiti i atstovybe ar kaip ten pawadinti ir pati nusipirkti bet per platintojus tu suzinai daugiau info apie norima produkta gali kai ka ir ishmeginti. shiaip lietuvoje nedaug yra centru firnes (genera)kosmetikos kaune berods tik 1 vilniuje 2 ir klp. cia kaip jau minejau dar nauja kosmetika bet kokybishka ir nebrangi pazystu jos platintoju kurie net su kirpyklomis ir grozio salonais bendradarbiauja. na tikrai siulau pabandyti ash tai tikrai nenusivyliau