oriflame ar avon?

man liabaiu patinka avon…oriflame kazkaip greiciau pasensta,iseina is rikiuotes…bet seip ar teip abieju firmu gaminiai liapai brangus Nekaltas

galiu nuramint, buvau ash kursuose dekorativinese AVon kosmetikos, niekas ten nieko nekemsa, naujos technologijos ir t.t. tai kad ash ramiai nauduoju ir tvarkele o ypac patinka kompaktine pudra, dar ne viena taip graziai nebuvo tikus mano veidui Taip

AVON! Širdis Šypsena

oriflame

as tai labiau renkuosi Avon, nes kaip daugelis minejo, kad didesnis pasirinkimas, mazesnes kainos, o ypac kai yra nuolaidos.

bet tai jusus rezultatai mazdaug po lygiai pasiskirsto Šypsena

avon Taiporiflame man labai alergiskas Pavargęs

oriflame nelabai teko naudoti gal… o ish avon puse yra geru dalyku, o puse sh Negeroji puse - nusilupanchios kawkes ,clearskin’’ Žvaigždė tea tree blemish stick (tik labaj skaudzhiai graiuzhia) Žvaigždė labai geri avon blakstienu tushaj Žvaigždė bet wa apie makiazho pagrindus, visas nagams skirtas priemones, plawku priezhiuros priemones negaliu nieko gero psakyti Blogai

nei Oriflame nei Avon Nekaltas Avon ishvis man atrodo labai labai prasta Veee man labiausiai patinka Gosh arba Clinique.

suprantama,kad uz tokia kaina kiek kainuoja Clinique, ir kokybes gali geresnes tiketis. bet ne visos tokia iperka

avon Nekaltas

As uzh Oriflame Myliu Laimingas Nes pati ja platinu, o apie Avon nieko negaliu pasakyt, nes neteko bandyt, bet nuomoniu girdejau daug ir labai ivairiu. Mano manymu tai lygiavertes kompanijos. Tiesiog cia daug komentaru parashyta kaip viena nuo vieno ishbere, o kita nuo kito. Tai kas tiko vienam , nebutinai turi tikti kitam. Del to, kad isbere nuo kremo, nemanau, kad galima teigti jog visa tos firmos kosmetika yra bloga. Reikia rasti “savo” produktus Drovus Liežuvis

Siaip naudojau avon kosmetika, bet pastaruoju metu kazkaip suprastejo… siaip kosmetikos naudoju nedaug, tai ir uztenka ilgam…

Avon … Nes kazkaip is pazytamu lyg ir neiaks oriflaime neplatina… Nekaltas

tai as ta ir norejau pasakyti kad niekas ten nieko nekemsa o visi tokie Loreal’io aukstinimai tiesiog juokingi. Cha cha man ta kompaktine irgi superine Mirkt Taip

sorry bet man per dideli kiekiai generos. kas turetu kantrybes naudoti kuno losjina vos ne 1l talpos… Pavargęs

teikiu pirmenybe MaxFactor brangi, bet kokybiska.O AVON ir Oriflame teko ne karta nusivilti Nekaltas

is situ dvieju tai AVON bet siaip ir viena ir kita s… Nustebęs

Laimingas

per daug pigios makulaturos skaitai manyciau Cha cha