oldies
Ką pažaist iš seniau? Kažko nesugalvoju puse dienos. Kas screenuose nesiūlyti
tik max peina loses is situ zaisk metal gear solid pirma
pereitas prieš metus kokius
Broken sword 1&2. Bet spėju point&click nepatinka?
norėtusi kažko labiau action’iško
Max peinas oj je Palosciau daba
Gerai mąstai. Nors man antra dalis patiko labiau, tad siūlau pažaist abi. Deus Ex, System Shock 2, jei dar nežaidęs.
Geras ir NOLF
Deus ex tai ble iš tų kur nelimpa niekaip, nors gal pabandyt, kokį šeštą kartą
yra toks palei pirma TRON filma, Zaidimas TRON 2.0 toks puse velnio
“System Shock 2” bandyk tada. Gal dar netyčia “TES III: Morrowind” nežaidęs, tai šitą pasiūlyčiau. “Manhunt”, “Clive Barker’s Undying”, “Serious Sam”, “Diablo II”, “Doom II”, “Soldier of Fortune II”…
Morrowinde praleista kokių 150h tikrai manhunt, undying, ss, d2, doom2, sof žaista Nu bandysiu tuoj nolf.
spec ops gold toks senas kad nu *velniop* isvis, bet bent man tai ziauriai kietas grajus buvo gali ji pabandyt
Na dar galiu pasiūlyt “Vietcong” ir “Vietcong: Fist Alpha”, bet turbūt prasikeiksi bežaisdamas. O šiaip tai visai smagu būna jau ir pereitus žaidimu sužaist. P.S. jei “NOLF” nepatiks, bandyk “NOLF 2”. Šitas tikrai patiks, jei shooter’ius mėgsti. Pirma dalis gali pasirodyt per daug pasenus…
Netikėtai į galvą šovė vienas pavadinimas. “Kingpin: Life of Crime”. Laba ilgi load time (tiems laikam), bet žaidimas tikrai geras.
Kingpinas
Tai vat kad tie senieji bent po porą kart pereiti Vietcongo tunelius atsimenu iki šiol O meshqis skaito mano mintis, galvoju dalyviam kingpiną pasiūlysiu Aš jį perėjas kokius 3-4 kart, super atmosfera youtube.com/watch?v=YO5yVJaw2pU<A HREF=“youtube.com/watch?v=a0C-A2SGjiI&feature=related"TARGE T=”_blank">youtube.com/watch?v=a0C-A2SGjiI&feature=related< ; /A > Nuo šito intro ~0:24s net šiurpas ima
Žinau kad vėl ne actionas bet vistiek geras - constructor O iš action project IGI geras buvo.