oldies

oldies

Ką pažaist iš seniau? Kažko nesugalvoju puse dienos. Kas screenuose nesiūlyti Cha cha

tik max peina loses is situ Cha cha zaisk metal gear solid pirma Cha cha

pereitas prieš metus kokius Cha cha

Broken sword 1&2. Bet spėju point&click nepatinka? Nekaltas

norėtusi kažko labiau action’iško

Max peinas oj je Cha cha Palosciau daba Liežuvis

gamespot.com/pc/action/operativenoonelivesforever/index.htm lmastau gal šitą

Gerai mąstai. Nors man antra dalis patiko labiau, tad siūlau pažaist abi. Deus Ex, System Shock 2, jei dar nežaidęs. Gerai

Geras ir NOLF

Deus ex tai ble iš tų kur nelimpa niekaip, nors gal pabandyt, kokį šeštą kartą Juokiasi

yra toks palei pirma TRON filma, Zaidimas TRON 2.0 Šypsena toks puse velnio Šypsena

“System Shock 2” bandyk tada. Gal dar netyčia “TES III: Morrowind” nežaidęs, tai šitą pasiūlyčiau. “Manhunt”, “Clive Barker’s Undying”, “Serious Sam”, “Diablo II”, “Doom II”, “Soldier of Fortune II”… Šypsena

Morrowinde praleista kokių 150h tikrai Šypsenamanhunt, undying, ss, d2, doom2, sof žaista Cha chaNu bandysiu tuoj nolf.

spec ops gold toks senas kad nu *velniop* isvis, bet bent man tai ziauriai kietas grajus buvo Cha cha gali ji pabandyt

Na dar galiu pasiūlyt “Vietcong” ir “Vietcong: Fist Alpha”, bet turbūt prasikeiksi bežaisdamas. Cha chaO šiaip tai visai smagu būna jau ir pereitus žaidimu sužaist. P.S. jei “NOLF” nepatiks, bandyk “NOLF 2”. Šitas tikrai patiks, jei shooter’ius mėgsti. Gerai Pirma dalis gali pasirodyt per daug pasenus… Šypsena

Netikėtai į galvą šovė vienas pavadinimas. “Kingpin: Life of Crime”. Laba ilgi load time (tiems laikam), bet žaidimas tikrai geras.

Kingpinas Cha cha !!!

Tai vat kad tie senieji bent po porą kart pereiti Šypsena Vietcongo tunelius atsimenu iki šiol Cha cha O meshqis skaito mano mintis, galvoju dalyviam kingpiną pasiūlysiu Juokiasi Aš jį perėjas kokius 3-4 kart, super atmosfera Geraiyoutube.com/watch?v=YO5yVJaw2pU<A HREF=“youtube.com/watch?v=a0C-A2SGjiI&feature=related"TARGE T=”_blank">youtube.com/watch?v=a0C-A2SGjiI&feature=related< ; /A > Nuo šito intro ~0:24s net šiurpas ima Girtas

Žinau kad vėl ne actionas Cha cha bet vistiek geras - constructor ŠypsenaO iš action project IGI geras buvo.