oldies

oi, constructors tai klasika, kazi kaip jis db atrodytu mano akimis, kai vaikas losiau, tai kazkas nerealaus buvo, kaip ir gangsters serija Šypsena

Project IGI ir IGI: Cover Strike tai unreal, palaikau Kushliu

Hitman Nekaltas

igi, hitman juolabiau pereiti. Nolf biški pažaidžiau, nu gal ir nieko. Primena 007

Da toks XIII buvo, su cell shadingu, visai įdomiai susižaidė. Po to beyond good and evil Šypsena

“Beyond good and evil” neblogas. “XIII” man nepatiko. Gadino nervus vietomis… Cha cha

XIII žaidžiau kažkada senai, bet neprilipo kažkaip Šypsena beyond good and evil girdėtas, gal reiks pabandyt. Questą kokį įdomesnį gal ir nieko būtų pažaist, daug aš jų bandęs, bet tik dracula ir siberia labai patiko. Dar gabriel knight gal reiktų pabandyt.

“The Longest Journey” ir “Dreamfall: The Longest Journey”. Gerai GeraiTik man labai įdomu, kaip žaist senus žaidimus, ypač Adventure, kur labai žema rezoliucija ir jos negalima pakeist, ant naujų monitorių, 1080p pvz. Vaizdas būtų baisus, man taip atrodo… Nekaltas

Nu man pieštiniai tokie patinka questai, nežinau kaip kitiem Šypsena tai dar be broken sword geras discworld 2 geras, bet pamenu ant XP taip ir nepasileidua, kad normaliai veiktų.

Dreamfallą žaidžiau, tiesa nebaigiau viso. Dracula norėčiau peržaist vėl, tik nepamenu kuri dalis iš daugelio buvo, dar rusiška lokalizacija berods.

gamespot.com/pc/adventure/dracula3/index.html?tag=gallery_s ummary%3BtitleŠitas manrods Gerai

O kas čia apačioj kairėj? Drovus

Kažkuris iš “Bondų”.

nightfire. Bandžiau su emu N64 kažkada goldeneye paleist, ale labai jau kreivas valdymas gaunasi su ala playstation joysticku.

Aha, bandžiau ir aš. Bet kaip ir pats sakai - žaist praktiškai buvo neįmanoma dėl baisiai nepatogaus valdymo. Reikia N64 gamepad’o…

arba nusipirktcgi.ebay.co.uk/N64-CONSOLE-LTD-EDITION-GOLD-JOYSTICK-EXPAN SION- PAL-/260762940628?pt=UK_VideoGames_VideoGameConsoles_VideoGameConsoles &hash=item3cb6aeb4d4cdn2.knowyourmeme.com/i/000/096/044/original/trollface.jpg ?1296 494117šiaip gamecube’o norėčiau dėl Resident evil remeiko, bet negi pirksi konsolę dėl vieno geimo.

gamespot.com/gamecube/action/metroidprime/index.htmlale rimtai jis toks geras? Nekaltas

Dar pora tokių:goo.gl/vGtHbgoo.gl/Ktixv

fahrenheita eikit palost Cha cha

Wolfensteina 2009 siulau.