Latviai irgi klaną subūrė,ir turiu pasakyti,labai gerai lošti pradėjo …tas jų vadas TiBu iš pradžių buvo padaręs,kad mano mėgstamas Garand M1 šaudytų ne serijomis,tai parašiau jam mail’ą…pataisė truputį,bet vistiek jau ne tas …aš dar prašysiu,kad įdėtų garsus,kai nušauni-kriokimus,rėkimus,gargaliavimus-būtų jėga p.s.turiu TiBu mail’ą,jei kam reikės
turetu patempt,nusistatysi ten viska kad ne max butu,manau patems
vakar biski trise kretem tiem latviukams malku reik kad i staistika dar itrauktu mane
ziuresiu gal itrauks ,o jei kas parasysiui arba Aris sutvarkis .tik lievai tas ju servas veike daba
Na ka zinau… Buvau as susiinstaliaves, siaip nieko zaidimas, grafika isgerinta (palyginus su senesnem dalim), bet jau greiciausiai as ispindejau, neidomu man nei COD naujasis, nei sitas MOH, nors abieju graju senesnes dalis losiau su malonumu. Gal po FarCry, D3 ispudzio nesinori losti situ graju
Far cry ,nieko bet neipatingas o DOOM3 nesamone visikai monotoniskas grajus.
Jėgelė!!!gavau paštu nuo medal of honor pacific assault 6cd …atsijungiu ilgam MEDAL OF HONOR AŠ TIESIOG
vel klano forumas luzo
atsigavo vel avatara maciau nebloga isidejai ,jieskau daba sau
Klausimas del Pacific Assault: pacioje pradzioje kur atsirandi ka ten reikia daryti aplink vien vanduo, o ten kur ant to medinio takelio kazkur gali nueiti manes nepraleidzia, aceit tarpas yra suluze lentos ar kas ten. Cia pati pati pradzia. Niekur negaliu neuti. Kaip cia reik praeit? Niekaip neikertu
gal kas galit pasakyt ar wejkia MOHPA ant GEforce4 mx4400???
Gal kas zinot ar wejkia NOHPA ant Geforce4 mx4400 ???
neveiks, nes mx nepalaiko directX 8.1, kuris yra ytrauktas i zaidimo minimalio reikalavimu sarasa: Minimum Configuration = Windows XP or Windows 2000 = 1.5 Ghz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor = 512 MB RAM = 3D video card with 64+ MB video memory which fully supports DirectX 8.1 = At least 3.0 GB free space on your hard drive for Standard Edition, and 4.5 GB free space for Director’s Edition.
tai nezaisk is vis tada jei pradios net nepraeini.nieko ten nera ,ziurek i kopasa sone ekrano.
veikia
nieko idomaus neradau ,gal tu koki turi ar zinai .
Ko norėt kai piratinį perki