Oficiali MOHAA tema, žaidimas online,visos MOH dalys

Latviai irgi klaną subūrė,ir turiu pasakyti,labai gerai lošti pradėjo Baisu Baisu Baisu…tas jų vadas TiBu iš pradžių buvo padaręs,kad mano mėgstamas Niam niamGarand M1 šaudytų ne serijomis,tai parašiau jam mail’ą…pataisė truputį,bet vistiek jau ne tas Kanda…aš dar prašysiu,kad įdėtų garsus,kai nušauni-kriokimus,rėkimus,gargaliavimus-būtų jėga Geraip.s.turiu TiBu mail’ą,jei kam reikės Kietas

turetu patempt,nusistatysi ten viska kad ne max butu,manau patems Cha cha

vakar biski trise kretem tiem latviukams malku Cha cha reik kad i staistika dar itrauktu mane Šypsena

atrodo,kad ten automatiškai traukia,bet parašyk Tibu mail’ą jei kas Šypsena adresu: [email protected]

ziuresiu gal itrauks ,o jei kas parasysiui arba Aris sutvarkis .tik lievai tas ju servas veike daba Piktas

Na ka zinau… Buvau as susiinstaliaves, siaip nieko zaidimas, grafika isgerinta (palyginus su senesnem dalim), bet jau greiciausiai as ispindejau, neidomu man nei COD naujasis, nei sitas MOH, nors abieju graju senesnes dalis losiau su malonumu. Gal po FarCry, D3 ispudzio nesinori losti situ graju :confused:

Far cry ,nieko bet neipatingas o DOOM3 nesamone visikai monotoniskas grajus.

Jėgelė!!!gavau paštu nuo Apkabinimasmedal of honor pacific assault 6cd Kietas…atsijungiu ilgam LabasMEDAL OF HONOR ŠirdisAŠ TIESIOG Myliu

vel klano forumas luzo Piktas Žliumbia

Nelūžo Neaš jau prisiregistravau,ir gerą avatarą užsidėjau Cha chabob.mums.lt /forumas

atsigavo vel Šypsena avatara maciau nebloga isidejai ,jieskau daba sau Šypsena

Klausimas del Pacific Assault: pacioje pradzioje kur atsirandi ka ten reikia daryti aplink vien vanduo, o ten kur ant to medinio takelio kazkur gali nueiti manes nepraleidzia, aceit tarpas yra suluze lentos ar kas ten. Cia pati pati pradzia. Niekur negaliu neuti. Kaip cia reik praeit? Niekaip neikertu Cha cha

gal kas galit pasakyt ar wejkia MOHPA ant GEforce4 mx4400???

Gal kas zinot ar wejkia NOHPA ant Geforce4 mx4400 ???

neveiks, nes mx nepalaiko directX 8.1, kuris yra ytrauktas i zaidimo minimalio reikalavimu sarasa: Minimum Configuration = Windows XP or Windows 2000 = 1.5 Ghz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor = 512 MB RAM = 3D video card with 64+ MB video memory which fully supports DirectX 8.1 = At least 3.0 GB free space on your hard drive for Standard Edition, and 4.5 GB free space for Director’s Edition.

Juokiasi Juokiasi Juokiasi tai nezaisk is vis tada jei pradios net nepraeini.nieko ten nera ,ziurek i kopasa sone ekrano.

Gerai Juokiasi

veikia Taip

nieko idomaus neradau ,gal tu koki turi ar zinai .

Ko norėt kai piratinį perki Cha cha