as jau ji pliekiu
vienas dvd cd 4gigu
pavydžiu tau
as irgi
Chebra reikia pagalbos, kas zaidziat ta naujaji, uzstrigau pacioj pradzioj, ant kranto, ishsaudziau visus priesus ir niekur nebegaliu eiti, uzlipt neina toliau, o jai eini i sona tai sprogstu is kart… Uzkniso jau… Dekui uz pagalba , kas galit
gaila,bet aš dar neturiu …patarčiau tiesa su plastic neblogai šiandien driokstelėjom inete mohaa
jei nebuciau snekejes su tuo kur i klana musu nori,tai buciau geriau zymiai pasirodes! vat,kazkaip kai ir tu losi,tai man geriau sekas vat,turiu jau MoH PA dabar instaliuoju,veliau pasidalinsiu ispudziais
tai va,palosiau,PATIKO ZIAURIAI!!SUPER : siuzetas,muzika,aplinka-aplamai viskas tiesiog SUPER!nesvarbu ka ten kritikai peza,man labai patiko,o loomis tai jauciu isvis isprotes is laimes paloses Vat,loomi,tu pakeisk tema pvz Medal of honor visos dalys oficiali tema,ar kazka panasaus,nes ziuriu jau keletas prikurtu yra del MoH PA,tai pakeisk pav ir sitoj temoj aptart bus viska galima
ok tu geras žmogus p.s. I LOVE THIS GAME
pati didziausia nesamone sitas mohas ,lakstai po dziungles ir saudai tuos siauraakius nera ka net ligint senesniu daliu su situo nusiviliau juodai ,nepraejes viso istriniau ji .
na,mane tai ir ispradziu pradejo tos dziungles nervint,bet paskui ipratau,isijauciau i zaidima Man siaip vokiecius pyskint irgi patiko labiau,nei kitaicus,bet butu nuodeme man nepraeit ir sitos dalies,kadangi esu MoH fanas
Ishsiaiskino draugelis, pasirodo taip ir turi buti, zuni o paskui lauki ir apmokymai parsideda, tada toliau eina geimas… Bet tai is jusu pagalbos nesulauksi… tipo niekas nezaidzia dar…
parduodu nx 440 nes mohpa nebeina nervai nelaiko uzh parlamento pacioka
mes nesitikėjom iš taves tokio žingsnio
ačiū,man padės tavo draugelis irgi,kai žaisiu
Ble uzkniso, kazkas yra, zaidziu dziunglese, ir kai nusauna nebeina isnauja uzsikrauti, ismeta is zaidimo visai… kaip manot kas gali buti? Nes kad vel pasileistu reikia pradet zaisti vel ten ant laivo kur saudai lektuvus… Siaip geima imiau is draugo turguj, bet jis buvo ne kaip pas jus 6 cd o 2 cd. Kame gali buti reikalas, kas tebn nesueina man…???
nu tai ten kokia nors suspausta perspausta versija,as pats jau siaip baigiu pereit moh pa,tai jei kam kils kokiu neaiskumu-klauskit,meginsiu pagelbet
klausim ,pirmadienį ir aš pradėsiu …tik va nežinau ,ar veš mano kompas,1,3Ghz,xp home,gf4
as cia apie naujaji MOH ,senujiu daliu niekom nepakeisi jos
nu va as ir jau prisijungiau prie klano musiu vakar jau apsilima padariau papliekiau latviukus biski po dideles pertraukos