Oficiali MOHAA tema, žaidimas online,visos MOH dalys

as jau ji pliekiu Šypsena

vienas dvd cd 4gigu !!!

pavydžiu Liūdnastau Mirkt

as irgi Cha cha

Chebra reikia pagalbos, kas zaidziat ta naujaji, uzstrigau pacioj pradzioj, ant kranto, ishsaudziau visus priesus ir niekur nebegaliu eiti, uzlipt neina toliau, o jai eini i sona tai sprogstu is kart… Uzkniso jau… Dekui uz pagalba , kas galit

gaila,bet aš dar neturiu Ne Liūdnas…patarčiau Nekaltastiesa su plastic neblogai šiandien driokstelėjom inete mohaa Apkabinimas

jei nebuciau snekejes su tuo kur i klana musu nori,tai buciau geriau zymiai pasirodes! Cha cha vat,kazkaip kai ir tu losi,tai man geriau sekas Juokiasi vat,turiu jau MoH PA dabar instaliuoju,veliau pasidalinsiu ispudziais Taip Labas

tai va,palosiau,PATIKO ZIAURIAI!!SUPER : siuzetas,muzika,aplinka-aplamai viskas tiesiog SUPER!nesvarbu ka ten kritikai peza,man labai patiko,o loomis tai jauciu isvis isprotes is laimes paloses Juokiasi Vat,loomi,tu pakeisk tema pvz Medal of honor visos dalys oficiali tema,ar kazka panasaus,nes ziuriu jau keletas prikurtu yra del MoH PA,tai pakeisk pav ir sitoj temoj aptart bus viska galima Cha cha

ok Mirkttu geras žmogus Apkabinimasp.s. I LOVE ŠirdisTHIS GAME Myliu

pati didziausia nesamone sitas mohas Piktas ,lakstai po dziungles ir saudai tuos siauraakius nera ka net ligint senesniu daliu su situo nusiviliau juodai ,nepraejes viso istriniau ji .

na,mane tai ir ispradziu pradejo tos dziungles nervint,bet paskui ipratau,isijauciau i zaidima Cha cha Man siaip vokiecius pyskint irgi patiko labiau,nei kitaicus,bet butu nuodeme man nepraeit ir sitos dalies,kadangi esu MoH fanas Šypsena

Ishsiaiskino draugelis, pasirodo taip ir turi buti, zuni o paskui lauki ir apmokymai parsideda, tada toliau eina geimas… Bet tai is jusu pagalbos nesulauksi… tipo niekas nezaidzia dar… Ne

parduodu nx 440 nes mohpa nebeina nervai nelaiko uzh parlamento pacioka

mes nesitikėjom Ne iš taves tokio žingsnio Cha cha

ačiū,man padės tavo draugelis irgi,kai žaisiu Cha cha

Ble uzkniso, kazkas yra, zaidziu dziunglese, ir kai nusauna nebeina isnauja uzsikrauti, ismeta is zaidimo visai… Kandakaip manot kas gali buti? Nes kad vel pasileistu reikia pradet zaisti vel ten ant laivo kur saudai lektuvus… Siaip geima imiau is draugo turguj, bet jis buvo ne kaip pas jus 6 cd o 2 cd. Kame gali buti reikalas, kas tebn nesueina man…???

nu tai ten kokia nors suspausta perspausta versija,as pats jau siaip baigiu pereit moh pa,tai jei kam kils kokiu neaiskumu-klauskit,meginsiu pagelbet Šypsena

klausim Taip Cha cha,pirmadienį ir aš pradėsiu Laimingas Labas…tik va nežinau Nežinau,ar veš mano kompas,1,3Ghz,xp home,gf4 ???

as cia apie naujaji MOH !!! !!! !!!,senujiu daliu niekom nepakeisi jos Gerai Gerai Gerai Gerai Gerai Gerai

nu va as ir jau prisijungiau prie klano musiu Šypsena vakar jau apsilima padariau papliekiau latviukus biski po dideles pertraukos Cha cha