Oficiali MOHAA tema, žaidimas online,visos MOH dalys

veikia ir piratiniai kai bite ,mokikites nebukit lamos juodi !!!

paieškok medalofhonor.com bei ten rasi nuorodas į moh clanų saitus Mirkt

va va idomu apie kitus klanus paziuret ir paskaityt ,reik ir mums i placius vandenis isplaukt Šypsena

baisiai laukiau MOH PA, ale yspudas kazkoks nzn, nzn, jauciu antra kart pernauja nezaisiu kaip kad kitas dalis su pasimegawimu…strigau misijoje su lektuweliais, uzemiau lakuno vieta, ale prastai man sekas, kankintis noro ner…gal kas seiva nurodytumet, pasidalintumet…norisi pabaigt ir gryzti tikriaus prie COD… Šypsena)

nu MOH PA as dalosiau iki vidurio kazkur ,o gal daugiau kur misijos su lektuvu ir istriniau ,atsibodo jis man ,nera net ko ligint su senesnem dalim MOH,gavos sis kazkoke nidadielka .

Nekaltas Nekaltas Nekaltas

nu kad klysti,man tai labai patiko Liežuvis Cha cha

o as turiu problemu su situo grajum, neveikia jis man normaliai… visu pirma,ten toj izangoj kur saudo laivas is patranku, pasmane plaukioja zmones po 5,toks jausmas kad jie turi buti kazkokiuose laivuose ar tanketese, bet laivu (ar kas ten turi buti?) nesimato, o tik zmones sedintys viduje.Be to ten dar rodo kai kareiviai is laivo issilaipina per toki tinkla, kaip suprantu turetu i kazkoki laiva perlipt…bet jie lipa tiesiai i vandeni. bet cia dar ne viskas,baigiasi ta izanga ir prasideda veiksmas,taciau neina pajudet is vietos… sukinetis galiu, pasilenkti i kaire desine galiu, bet nei pirmyn nei atgal nejuda… ar kas susiduret su tokiu reiskiniu?

gali but kad nauju draiveriu vaizduskes reik ,arba versija bloga !!! !!! !!!

ne draiveriuosia cia esme isvis,neleidzia net judeti man… kaip issiaiskinau tikriausiai turiu bloga versija, pas mane “directors edition”,paziurejau tako serveryje pas visus tas pats vyksta…

pas mane ir tokia pat versija,bet viskas ciki Šypsena

sakiau kad versijabloga gali but !!! Šypsena

tai ,kad nei prisijungt neina prie sito ip`o,nei jusu puslapis veikia normaliai. as jungiuosi per breakthrougt

Sakykit, ar yra PA cracked servu ?

Klausykit, pas jus su refreshu visks OK ? Blyn man įsijungus setupą, mažiausia rez yra 1152 * 864 Baisu. Tai su reforce pasidarau 85hz refreshą, tada atsiranda 1024*768. Bet blyn tuomet man ant CoD būna 60Hz refresh’as. Kažkokia pieva…

Padekit uzstigau vienoje MOHPA vietoje, ten jau pazaidus tolokai reikia numusineti Japonu lektuvus su tokia puska, viskas ok, bet skrenda vienas Japonu lektuvas ir numeta bomba, ir paraso tipo pralaimejai, o jei numusi lektuva irgi paraso pralaimejai, o jei viska meti ir begi tai tu mirsti (tipo nuo bombos, bet kodel tada kiti aplinkui gyvi lieka?!?) o tavo draugai lieka gyvi, bet kol tu guli prie mirties ir merdeji tai paraso objective complited ir duoda nauja misija protect Black cat from Zeros, ir tada man virs galvos praskrenda lektuvas (musiskiu) ir is paskos japonai, tipo reikia apsaugti saviskiu lektuva, bet iskarto ir pastimpi tada… Ka daryti?!

as ir toje pacioje vietoje sedziu ir kukuoju Šypsena

Lygiai toje pacioje? tai ka negi bugas?! As beje is originalaus DVD isirasiau sita geima tai kas per meslas darosi?!!? Unreal geimas o pereiti neimanoma!?

A man mortar’us reikia sunaikint… Cha cha

Ka ka tokius?