Labai prasau padeti man reikia kad ekranas butu sviesesnis pas mane ant counterio gamma uzdeta pilnai ir brightnes ir contrast ant moniko 100 procentu uzdeta padekit ba counterio su tamsiu ekranu neidomu zaist
Pakeisk skinus is seno ginklo i nauja ir atrodo dar ten kazka pakeist reikes Siaip zek pagal galunes Senai kaitaliojau Be to kam tau keist juk tu matai ta nauja skina o kiti ne Nebent tik tu nori naujo skino
Xebra kas pasidare visiems servams kad beveik visi bl reikalauja to Cheating-Death sudo!? per ta gaidy i kaikuriuos servus net neileidzi o i kitus be JO neileidzia. Ko visi baidosi tu cheatu??? taigi cheatai ir buvo sukurti kad zmones galetu daryti izdivonus. As necitinu ir man tu citu nereikia bet mane psixas ima del to Cheating-Death nes per ta gaidy visas vietas serve uzima kol tu ji nueini ijungti arba isjungti!!! truksta zodziu tesiog kiauri zmones siais laikais:s
As neneigsiu kad as citeris, bet as citu daznai nenaudoju ir man jie nepatinka tie citai su jais lievai losti. O sita serveri as jau zinau ir zinau jau seniai kad ten CITERIU ROJUS. ir visai nesunku atprasti nuo tu citu!
Padekit pas manes nesijungia prie servu ismeta invlid cd-key ir liepia kita rasyti isbandziau koki 15 skirtingu ck-key bet vistik taspats bliamba neveiks suspardisiu kompa
Sveiki pasakykit kasnors originalu CD-Key man reikia ziauriai nes visas musu lanas nori serverio ir dar daug pazystamu kas pasakys CD-key tas i musu serveri prisijung be problemu gal net ir uza duosim!!!