Oficiali Counter Strike pagalba

gal jus zinot kodel pas mane ne visa laika buna garsai… arba jeisu jie jau buna, kai nukeli graju ir vel ikeli, jie dingsta… gal ka galit patart?
Nekaltas

Ir man taip buna Cha cha Manau cia nieko nepakeisi Šypsena

Galima pakeist, nukeli graju garsas dingsta, vel nukeli ir garsas turetu atsirast(asq jeigu geras kompas), nes ir as esu susidures du tokiom problemom tereikia nukeldineti tol kol atsiras garsas!!
Viskas labai paprasta!!MirktJuokiasiNežinau

Galvoji nemeginau kelinet Cha cha Be to kompas geras pas mane Liežuvis

Nu tada nezinau, bet pas maen kartais tai paadeda,o kartais vapse nedingsta garsas nukelus!!Žliumbia

Parsisiunciau botus kazkokiu tipo ten kad neprisijungus butu su xebra galima laxtyt, o kaip ten ir kur ten juos instaliuot nezinau… Gal galit kas padet, ar mane cia lengvatiki naivuoli apgavo su tais botais?

Sakyk meila atsiusiu tau toki bota kur spaudi next ir insistalini Cha cha O pasileist juos tai zaidimo metu = ir padarai ju ligi, ginklus ir t.t. Tai jeigu nori sakyk Cha cha

Tingiu skaityti buvusias forumo zinutes, taigi…
Karoce reikalas toks: is kur parsipusti Skinus ir Map’us?! Kaunteriui.

Mapai:
http://csmapdepot.pepper-land.net/map-index2.html
http://www.counter-strike.de/mapping/overviews/

O skinu nepamenu adreso Cha cha Atrodo tuose gali but Laimingas

ka reik daryt kad su konsole palest, ka reik shortkuto propertiez’e rashyt???

gal kas zinot is kur atsisusti cs versija zaisti inetu

Sunkiai rasi geriau nueik uz 10 litu nusipirk Cha cha Taip as ir dariau neistveres Laimingas

Ar ant CS yra koks Acceleratorius jeigu interas nelabai greitas gal KOKs addon’as

gal kas zino is kur galima gauti LOGOS ???

C:\WINDOWS\Desktop\cs\hl.exe -console -game cstrike
Tūsas

girdejau galima irasyti kazkokiustai demkius . kaip tai padaryti?

paziurejau visa savo CS failus ir radau paveiksliukus kaip as zaidziau.is kur jie ten atsirado?su kokia knopke reikia daryti SAVE ?

pas tave yra nustatyta kad kai baigiasi lygis padarytu screenshoota ir idetu i cs dir. o jei nori patas padaryti tai paspausk print screen salia scroll lock

tai kai paspausiu SCREEN jis uzfiksos sita momenta?

Jeigu pas save cs nieko nepriciudasines tai spaudi kada nori F5 ir tau paveikslas tipo Cha cha