ha susik… chyteris, chytini tu visur ir buvia vierchelis!!dabar busi *****, ir bl tuos chytus kru davei, as mane neveikia!!!tad kai busi chate rasyk!!tarsimes!
problemos aprasymas:
seniau su garsu CS viskas norma buvo, o po to kai dariau format c: (bet CS liko D diske) ir viska instalinau is naujo, tai garso nebeliko (kaip veliau pastebejau visa tai sutapo su Cheating Deatho naudojimo pradzia).
bandziau perinstaliuot is naujo HL1110 ir csv15, nepadejo, tada netycia uzsukau i latviu serva ir ziuriu kad garsas yra, pazaidziau ten, po to nuvariau i Lt serva ir ziuriu kad ir cia yra, tiktais uzmirsau kad CD neijungtas, tai ismete mane, o pasijungus isnaujo garso nebebuvo.
paskui pastebejau, kad zaidimo metu nuejus i options ir ten palandziojus, po to darant RESUME, neiseina gristi, ismeta i tuscia console, tada jungiuos prie geimo ir JEEE garsas yra, taciau po 0.5-1 min mane ismeta ir raso kad reikalingas Cheating Death, nors jis tikrai ijungtas pas mane, tada isijungiu CD, bet tuo paciu automatishkai ishsijungia geimas, taigi ijungiu isnaujo geima ir garso NERA
ir tada galiu pradet procedura is naujo, tai vat ka man daryti ???
Tu geriau nueit nusipirk Counter-strike1.5 Full Final versija ten bus viskas ko reikia (tik nebus csv15full). Tai va su tuo cd nebus klaidu O jo kaina tik 10 litu
Net nzn gal tox klausimas jau buvo, bet vistiek: Zodziu yra taip, perinstaliavau windows ir dabar kai pasileidi CS lyg ir viskas normaliai, bet kai prisijungi prie servo, tai pabuna jame koki 10s ir ismeta vel ta langa kur jungiamasi. Pagalvojau gal cia del to kad instaliavau dx9.0, bet pabandziau ant XP su 8.1 ta pati nesamone. Gal kas su tokia problema susiduret?
klausykit man reikia pagalbos kazkokia nesamone pas mus yra lan’as ir mes su draugu negalim eiti i viena serva zaisti kame cia kampas pasakykit? o kiti draugai kurie irgi turi lan’a padare jiems eina i ta pati serva ieiti gal kam nors buvo jau taip tai pasakytik kame cia kampas? nes jau besina neina normaliai pazaisti!