ne tau vienam as irgi ju noreciau
eee ar jau isejo Condition Zero? jei taip ar galima ji parsisiust is neto?
Neisejo ir negalima parsisiust
Bet sitaip kai viskas i viena tai ***** reikia atsikuru temu dell kekvienos couter strike problemos
Kodel cs.takas.lt manes neileidzia.Praeina kelios sekundes ir ismeta, ir rasho,nera won authention’’ ar panasiai.Poto pradeda prasyti half laifo rakto.Gal kas zinot ta rakta.Paddekit
Dar klausimelis.Kaip uzsirezervuoti slotus ant cs.
Jeigu gerai supratau tai spausk kada reikes F5.
Kaip prisijungti prie servo per console??? ka ten reikia rasyti???
yra dar vienas servas,bet ne visada veikia 10.1.25.14:27015
Kaip padaryti kad plejerio vardas matytusi neuspotinus ant jo.
kaip suzinoti savo ip adresa ant cs,pas mane DSL Takas ir turbut kad dinaminis ip, kur ji raso ???Nes kai sukuriu serva internete niekas negali prisijungti,beje pavyzdziui is kur atsiranda pavadinimai cs.lcsl.lt,
voodoo.vtu.lt is kur tokiu gaut/padaryt ??
nezinau kaip per DSL,bet pas mane LAN ir kai sukuriu kambary ir kol kraunasi apacioje raso mano IP.viska tai darau PLAY ON LAN.nezinau ar supratai,na sunku taip paaiskint
Kaip suprasti:
your dll[cl_dlls\client.dll]differs from the server’s
???
cia ismeta ta lentele bandant prisijungti prie servo. kad daryti kad to nebutu, kaip prisijungti?
aciu
Kodel man neina prisijungti prie cs.mes.lt servo nei per konsole nei taip visa laika raso “now one” ar kaskas panasaus ir nesvarbu kiek ten zmoniu butu ar pilnas ar tuscias bet neina???
xebra gal kas zinot kaip reikia padaryti kad nebutu taikinio ant CS kad nebutu to gaidisko kryziuko??? kaip ji panaikinti ir atgal atstatyti??? please padekit is anksto aciu
Hmm, i cs.mes.lt, labai sunkiai priema, bet siandien as zaidziau tad ir tu gali(vis delto tas pats Ineto portas)
Ir neklausinek tokiu sudu, geriau zaist neismoksi, jei klausinesi visokiu xujniu, geriau paprasyk xebros legalaus CD KEY, kad galetumem sukurti internetini serva, galesim lost su romka!!(pasakiusiam pasakysim servo IP)
Blin Rytux nenervink as taves neklausiu as xebros klausiu KAIP PANAIKNTI TAIKINI ANT CS??? KAIP PADARYTI KAD JO NEBUTU??? o be taikinio geriau neismoksi losti bet taikluma atidirbsi veliau kai takini isijungsi tai saudysi labai taikliai. Jo xebra dar pasakykit kasnors legalu CD-key tada jums bus laisvas kelias kad prisijungti prie musu servo!
nixuja tu neatidirbsi, taikinys taigi shokineja, chia butu tas pats kas bandyti mokytis losht su lagu ir paskui galvot kad bus lengviau kai lago nebus, patikek nebus, pats isitikinau
beje gal yra kox servas kuris tikrai apsaugotas nuo cheatu? nes jau pradeda uzhpist mane
Liaudis palaiko mane,tad bl@de gali eit miegot
O gal zinai kaip padaryti serva?Jis butu tikrai be lagu,ir be chytu!!