geras saijtas rasi ir CS
na aciu bet as toki jau turiu ir jam reikia half life!!! taip kad jokios naudos deja is tavo linko
kai yra uzimtas cd key, as tarkim pasidarau ta nauja per keigen, bet kur ji man irasyti? juk konsoleje bet kur neirasysi, seip kartais buna lentele ismeta kur irasyt, bet ja ismeta retai, tai kaip kitaip galima irasyti?
uzeik i koki uzsienietiska serva arba lietuviska kur reikalauja orginalaus cd-key.
PVZ:
cs.tele2internet.lt
ishmes invalid cd-key ir tada uzhrasysi bilenkoki sugeneruota.
Yra kazkokia programele su kuria galima pakesit cd-key
daug cs programu galite rasti winner.666.lt
gal kas zino, ar galima atjungti saudymo ugni (kur matosi prie vamzdzio galo ), nes mano slabnas kompas ir kai pradedu saudyti ziauriai smarkiai krenta fps iki 8 -9 apytiksliai ar is viso yra tokia komanda ? jei kas pades aciu is anksto !!!
neseniai per lana pradejom losti cs su skinais…atrodo kad kita geima losiame…daug idomiau dabar, nei anksciau…
PEr ineta neduoda zaist CS
Sako Your System Has Been Modified
Remove modification to play on this server…
Perinstalinau CS ir tas pats…
ish kur gaut HL inete???
senos nuorodos nesiunchia…
Nauja cd-key galima ivesti taip: reikia uzeiti i chat rooms (etc.) ir ten paspausti ok. Tada ivesti cd-key, ir po to done. Ir psio
man tas pats buvo,kai su cytais bnadziau zaistiIR ZAISTI NELEIDO
tai kayp tuos čytus panaikint, ar ish kur HL parsisiųsti???
Kodel nuzeminus cs dinsgta garsas ir toliau neatsiranda kaip padaryti ,kad to nebutu ka?
Norejau paklausti gal kas zaidet cs1.6 versija ar verta ja siustis ir ar yra servu su 1.6cs versija???
Bandziau CS 1.6 bet pastoviai atjungia sako nera CDeath, nors 4.8 isjungtas. Tas pats ir su Day Of Defeat ten irgi per tinkla gal ir nieko butu
pas mane tas pats… garsas nedingsta tik tuomet kai jungiesi prie zaidimo per Cs Monitor programa. (nu jis dingsta bet paspaudi ESC grizti i zaidima ir jis buna vel.) pabandyk paieskoti sitos programos gal pades
Gal kas zinot cs1.6 cd key buciau dekingas jei pasakytumet…
Ka daryt kad dirbtu mikrofonas zaidziant per Online?
Nuimk varnele nuo mikrafono iconos… Po to geime pasireguliuok garsa…