Noreciau suzinoti kaip prisibindinti knopkes taip,kad po suvio is AWP iskart i rankas isoktu pistoletas(pvz.Desert Eagle’as).Kiek maciau sitas bindas yra daznai vartojamas ir gelbsti snaiperius nuo artimos kovos.
nesuprantu kam israsdineti dvirati??? kai tik prasideda raundas pasiemi pistoleta paskum atgal AWP ir paspaudus Q vel gryzta pries tai buves ginklas labai patogu ir greita
Tuos nulius galite sukeisti nuo 000 iki 300, kokiu skaicius yrasysite taip atitnkama pasikeis consoles spalva verta ismeginti kartais pagyvina nuotaika.
scr_connectmessage "Jusu textas"
"Jusu texte" irasote koki norite texta pvz: As rulinu, ir jis jums isoks juodame fone ekrano apacioje viduryje.
NU nu kuris protyngas adminas duos savo uza ??? tau gali tik sukurti ush litus alu ir t.t.
Nors as turiu cs.bbd.lt cs.dokeda.lt, man sukure uzh dyka, bet girdejau kad stafke iki 150lt ush usa eina. Apsurdas ash tiek nemokeciau …
Gal kas zinot ish kur butu galima parsisiut CS botu? Jai nezinot tikslaus adreso tai nors pavadinimus tu softu surashykit as tada susirasiu pats, nes as nezinau net pavadinimu
Siaip tai geriausiu CS’o botu yra laikomas PODBot.Gali pabandyti dar PLBot
Adresu tiksliai neprisimenu.Siaip tai Google’a paleisk ir pavaryk paieska pvz. CounterStrike+Bots.Sekmes
DeFacto jei cytinsi tikrai neismoksi zaisti , bet jei jau taip reikia turiu nuoroda bet perspeju cytinti neidomu! esu bandes ir man nepatiko ! jei kas negali be cytu istvert http://cheats.666.lt
jei kam reik kokios ifno klauskit manes arba skaitykit manualus
cs.tusas.lt cs.marinet.lt galas.ktu.lt cs.digital.ktu.lt ir zinai viena neliestuviska bet esu geras ir pasakysiu cs.vnet.ee neabejoju kad jau kas zino o jei kam reix dar uzsenietisku parasykit