Kiekvienas cfg yra skirtingas o jaigu tau reikia cfg vien del prikimo tai yra vosokiu buy scriptu arba yra porgrama tiem kurie apie CS nieko neismano ir nori tureti savo CFG, ji vadinsasi CS configurator http://www.cscentral.com/dl/dl.php?540 ir dar daug kitu…
Jep reiketu kad pamokytumet kaip logo isiskelt
neuzilgo pakursiu cs’o serva.
nebus ten nei stats’u nei dar kitokio meslo. Zinot kodel? Ogi todel, kad zmones zaistu malonumui,o ne del vietos stats’uose.
Ir be abejo - nebus mano serve nei vieno cyterio (bent jau kol as zaisiu). Kai pakursiu - parasysiu adresa. sekmes.
Karocia man wiskas l. x…
neprisijungia nei prie wieno serwo, internetas yra, bet zaist neimanoma.
gal firewall maiso ar spec proxy///heLP
reikia counter strike serveriu kad butu su statusais inete
Dj_Kačiukas rašė:
reikia counter strike serveriu kad butu su statusais inete
cs.vinita.lt - http://games.vinita.lt
[dF]
DT65 rašė:
neuzilgo pakursiu cs’o serva.
nebus ten nei stats’u nei dar kitokio meslo. Zinot kodel? Ogi todel, kad zmones zaistu malonumui,o ne del vietos stats’uose.
Ir be abejo - nebus mano serve nei vieno cyterio (bent jau kol as zaisiu). Kai pakursiu - parasysiu adresa. sekmes.
Kai pakursi tai duosi man useri
Ir tada tikrai nei vieno cyterio nebus
O statai tai tikrai niekam neraikalingi galetu juos visur istrint tada ne butu zasit malonu, o ne su frageriais kurie kad tik i laiminit team nueit ir fragu prisirinkt
Ish kur siustis shito zhaidimo mapu, nes pas mane visi atsibode
Imetu ginklus i models ir zaidziu su botu ir vistiek ju nera galit kas nors viska tiksliai parasyti kaip viska padaryt kad butu ginklai aciu
is kur galyma parsisiusti cs configu geru
Fingl rašė:
is kur galyma parsisiusti cs configu geru
bandyk va cia, jei supranti rusishkai
http://pages.ykt.ru/cstrike/hlp_yourconfig.htm
(rasi ir specialiu buy ir kitokiu naudingu scriptu)
Cia "biski" serwu …
cs.defau.lt
cs.satnet.lt
cs.bbd.lt
voodoo.vtu.lt
cs.tfc.lt
cs.x-zona.lt
pandora.takas.lt
cs.yap.lt
cs.komo.lt
cs.medus.lt
ts
csa.ktu.edu
cs.neonet.lt
cs.mes.lt
cs.marinet.lt
games2.elekta.lt
digital.ktu.lt
cs.lcsl.lt
cs.fsm.lt
migla.ktu.lt
cs.dev.lt
drago
n-kc.ku.lt
cs.cabletv.lt
cs.raktas.net
cs.aha.lt
cs.turnyras.com
kleopatra.nsc.vu.lt
cs.skynet.lt
cs2.skynet.lt
cs.tele2internet.lt
cs.harvista.lt
cs.marsatas.lt
cm.lcsl.lt
cs.voras.lt
cs.valiuta.l
t
b16.vu.lt
cs.ot.lt
vikema.lt
gal ir durnai paklausiu, bet ar zinot kaip reik auksciau pasokt. Inete kiti auksciau pasoka (tiksliau visi).
P.S.atleiskit uz durna klausima
songokas2 rašė:
Gal ir durnai paklausiu, bet ar zinot kaip reik auksciau pasokt. Inete kiti auksciau pasoka (tiksliau visi).P.S. Atleiskit uz durna klausima…
Tipo neuzlipi ant dezes Pavyzdziui inferne Spausk kairi shift ar tai ctrl ir sok tada Sekmes…
[dF]
chebra? gal kas turite savo serva a uza kur turite? ir kada gal leistumete juo pasinaudoti sulosiant clan macht?a?buciau dekingas
aciu
Onagras rašė:
chebra? gal kas turite savo serva a uza kur turite? ir kada gal leistumete juo pasinaudoti sulosiant clan macht?a?buciau dekingas
Yra specialiai servai tam padaryti tik reikia susitarti su Adminais
gal zinot ka ten reik padaryt ar ish kur gaut programa ar ka, kad losiant offline (su botais) rodytu victims’us, garsus ir kitas rozhas?
na davai duokit linku is kur parsikratyti CS !! arba bent jau half life!!! (kazaa netinka) ACIU!!