parsisiunciau ish draugelio kompakto Cs instala (v1.4) suintalinau
viska tik sako kad reijkia kad CD bootu CDROME o jis man kaip tik sugedes neskaito ka daryt?
Tipo half-life counter-strike 1.4 ar paprastas counter-strike retail, tik kad atrodo retail 1.4 versijos nera, ten tipo kazkas 1.1.1.0 ar kazkas tokio… nu vienzo jeigu HL:CS tai atsisiusk half-life no-cd is http://www.gameburnworld.com/GameFixes/Half-Lifev1.0NoCD.ZIP
arba tiesiog parsisiusk half-life 1.1.1.0 patcha ir kokio nors ftp
Kolegos, gal kas zino comandos half life’ ui ,thirdperson, parametrus, nes man freeman’a gordon’a rodo is sono ir nesimato kur eiti, vat . kazkada turejau archyve, bet buvo ziauri komanda format d: ir tiu tiu . gal yra kox komandu saitas (kur tada radau neatsimenu ), kur butu visu half-life ir strike komandu sifravimai, is anxto dekingas
labas !!! gal zinai ar yra komanda keicianti halflife ir cstrike consoles srifto raidziu auksti ? as losiu su grafika 640x480, tai nematau virsutiniu pranesimu, mapu numeriu ir t.t. ar is viso tokia yra ? padek , dekui is anksto !!!
Daznai matau kaip kiti zaidejai per kaunteri savo sukurtus logo spalvotus paspaude T raide uzdeda ant sienos ar kitur. kaip ir man susikurt spalvota logo?
tai vat as krc konektinuosi prie serverio…ir po to man ismeta lentele ir ten parasyta " could not connect to game server reason. could not complete connect attempt" kazkas panasaus gal galite pasakyti ka reikia padaryti kad galeciau prisikonektinti? is anksto dekui
Nieko nereikia daryti Kartais toki bajeriai darosi Nekreipk demesio Prisijungsi veliau Nes ir man kartais raso sita zinute, o po poros valandu vel ileidzia…
Karocia turejau as ta config.cfg failiuka perdirbta: apsipirkinedavau su skaiciukais pvz: paspaudi 2 ir yra kalasas su pilnom kisenem soviniu paspaudi 3 - awp, paspaudi 6 - desertas ir t.t.
bet va nelaime - numire hardas su visa info, tai daba ziauriai reiketu jei kas galetumet atsiust i maila ( [email protected] ) jau sukonfiguruota ta failiuka, as ten kaip man reiketu pasitobulinciau, nes pats viska nuo pradziu pasidaryt nemoku