Netikėta reakcija internete Klausaus internetinės radijo stoties per Grooveshark sistemą (pagal žanrą randomu dainas groja) ir karts nuo karto įlenda kokia daina visai ne to žanro, nes sistemoj įdėta su netinkamo žanro tagu. Kadangi muziką į Grooveshark deda patys naudotojai, tai galvojau koks žioplys ne tą tągą uždėjo dainoms. Suradau dainą bazėj ir pasikeikiau komentare prie jos Šian gavau laišką iš Grooveshark supporto… Manęs gražiai atsiprašė dėl sistemos netobulumo (pasirodo tai ne uploaderio kaltė ir nėra galimybės taisyt tagus), patikino, kad toliau stums komandai ir valdžiai tagų taisymo funkcijos įgyvendinimą (kaip vaizdinę priemonę naudojant mano komentaro nuotrauką) ir davė kodą mėnesiui jų mokamų paslaugų Pasijutau net kažkaip nepatogiai
Anarchija irgi ne sprendimas.
Aš tai pritariu baudoms už rūkymą tose vietose, kur tai draudžiama. Kodėl kiti turi rūkyti pasyviai?
nais
aha, vakar prisijungusius rodo
Ar jums atsinaujinusi Banga "Prisijungę draugai" bloką dešinėje gerai atvaizduoja? Man tas sąrašas nuo pat ryto keistai ilgas rodomas.
nu ir isnaglejo feisbukas, gavau maila i pasta, kuris naudojamas tik rimtiem dalykam ir tuo labiau is kurio nerasiau jokiai steisei bia:
“Stacey has invited you to Facebook. After you sign up, you’ll be able to stay connected with friends by sharing photos and videos, posting status updates, sending messages and more.”
linkai aisku pagaminti taip, kad jau irasytas tavo pastas i registracijos forma
brangus ar ne brangus malonumas, bet jei neveikia, tai jau pirmo būtinumo prekė…
Tomas ra:
Tas softas vadinasi new battery for Dell N5010 …
Brangus malonumas sekantiems 18-ai mėnesių.
cu ra:
batterycare
Ačiū. Pamėginsiu. Tik ko tai mane kankina bloga nuojauta, kad teks ieškotis naujo energijos šaltinio.
Tralfamadoras ra:
Gal turit rekomenduoti kokį nešiojamo kompiuterio baterijos kalibravimo softą?
Nupušo mano Dell N5010 baterija po 18 mėn. naudojimo.
Tas softas vadinasi new battery for Dell N5010 …
batterycare
Gal turit rekomenduoti kokį nešiojamo kompiuterio baterijos kalibravimo softą?
Nupušo mano Dell N5010 baterija po 18 mėn. naudojimo.
Įdomi malwarą darbuotoja pasigavo. Tipo bando išgąsdint vartotoją, kad diskas genda. Rodo daug klaidų, rodo SMART langą, kur viskas raudona ir baisu. Įdomiai padaryti papildomi efektai Visą vartotojo profilį padaro hidden. Toliau per properties nuima visas nuorodas start meniu ir recent programas ir failus išjungia. Start meniu atrodo tuščias, failų nesimato, juzeriui baisu Dar, kad ikona systrajuje nepasislėptų su pranešimais, įjungia show all icons nustatymą. Na, viskas apgalvota. Šita programėlė eina kartu su trojanu ir jos jau Symantecas neaptiko. Su HijackThis išmečiau.
WRATH ra:
Na gi ne į kinų kalbą, nieko čia baisaus Ant liežuvio sukasi žodis “vertybė”, nes kalbama ne apie bet kokį informacijos vienetą, o apie jautrią, galbūt slaptą informaciją. Nors angliškas asset irgi toks neutralus. Kol kas man informacijos aktyvas atrodo priimtiniausias. Arba verst ne pažodžiui, o kitą junginį panaudot kaip svarbi-slapta-konfidenciali-… informacija.O kaip čia gavosi, kad rašėt angliškai? Ir kodėl dabar reikia verst?
Tarptautinė kompanija, politika ir procedūros bus angliškos, bet darbuotojų mokymai vietine kalba
Kogero paprasciausiai skamba "vertinga informacija"